Acties


ACTIE: HAMMAM

Ultiem relaxen op het strand of in de sauna!

Deze zomeractie bestaat uit twee ontspannen producten namelijk de revitaliserende 
Hammam Refresh Shampoo en een heerlijke Hammam handdoek. 
 
De katoenen Hammam Handdoek is lekker groot namelijk; 90 x 170cm! Deze lichtgewicht handdoek is ideaal voor in de vakantiekoffer, maar ook heerlijk voor een saunabezoek en staat ook nog eens prachtig in de badkamer! De Hammam Refresh Shampoo geeft zichtbaar meer volume en de sensationele geurbeleving zorgt voor het ultieme ontspannen gevoel van de hammam!

Bestellen

 
 

LOOK&LEARN TRAINING

Inspiratie opdoen, innoverende technieken en de meest hippe kapsels.

Kom alles te weten over de trends en technieken van de aankomende seizoenen tijdens de Look & Learn training op 26 juni in Heerenveen!

De Nederlandse Haarlijn van dit seizoen met de naam Mixed, combineert iconische coupes uit het verleden met actuele knip-, kleur- en stylingtechnieken. Het resultaat? Waanzinnig kapsels met een super goede basis voor verschillende soorten styling. Krijg advies over het mengen van tinten, stylen van heren- en dameskapsels en kom in contact met collega kappers!

Look & Learn training - Haarlijn 2017
Heerenveen maandag 26 juni
10:00-13:00 uur 
Kosten: € 28,95

Inschrijven kan bij uw vertegenwoordiger, info@calmare.nl of 0341-560962.
 

Stuur een e-mail

 
 

COLOR CORRECTOR

OXIDATIEKLEURINGEN VERWIJDEREN OP MILDE WIJZE

De Color Corrector verwijdert alle oxidatiekleuringen. Het haar wordt niet opgelicht, maar gaat langzaam terug naar de natuurlijke haarkleur. De Color Corrector is eenvoudig toe te passen en is geschikt voor ieder haartype. Na het gebruiken van de Color Corrector is het mogelijk het haar direct weer in te kleuren. 


Bestellen