Acties


VACATURE

Accountmanager New Business (8-16 uur)

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Je benadert op een gestructureerde wijze door jou bepaalde vooraf gedefinieerde prospects of doelgroepen. Je levert een bijdrage aan het verkoopplan en implementeert concrete acties vanuit je eigen accountplan. Je realiseert de verkoopdoelstellingen door (hoofdzakelijk) acquisitie op nieuwe klanten en omzetontwikkeling bij bestaande klanten. Je bent goed op de hoogte van de interne en externe ontwikkelingen in de kapperswereld en kunt deze vertalen naar de klantbehoefte. Je bent de spil in het web, maakt deel uit van een compact team en schakelt snel en zelfstandig tussen klant en collega’s.

Deze functie vereist van jou:
- Aantoonbare werkervaring in een buitendienst functie
- Commerciële achtergrond & drive
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Ervaring in de kappersbranche
- Rijbewijs B en in bezit van een auto
- Woonachtig in Midden-Nederland

Reageer alleen als jij aan de bovenstaande functie-eisen voldoet.

Wij bieden:
Wij bieden je een dynamische parttime baan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. Wij bieden je een basissalaris met een mooie bonusregeling.

Heb je interesse in deze functie ?
Stuur je motivatiebrief met cv naar info(at)calmare.nl
 

Bestellen

 
 

LOOK&LEARN TRAINING

De Look&Learn was ook dit najaar weer een groot succes! Wij gaan aan de slag voor aan het aankomend voorjaar!Stuur een e-mail

 
 

COLOR CORRECTOR

OXIDATIEKLEURINGEN VERWIJDEREN OP MILDE WIJZE

De Color Corrector verwijdert alle oxidatiekleuringen. Het haar wordt niet opgelicht, maar gaat langzaam terug naar de natuurlijke haarkleur. De Color Corrector is eenvoudig toe te passen en is geschikt voor ieder haartype. Na het gebruiken van de Color Corrector is het mogelijk het haar direct weer in te kleuren. 


Bestellen