Menu
Blogs / Nieuws / Producten / Voor kappers

Aqua Flush in een nieuw jasje! 

We zijn natuurlijk al een tijdje bezig om onze producten allemaal een mooie nieuwe verpakking te geven. Alle producten in onze lijn Styling en bijna alle verzorgingsproducten zijn al aan de beurt geweest. Nu is het tijd voor de Permanentlijn en als eerste onze topper Aqua Flush! Goed en heel belangrijk om te weten: aan het product zelf is helemaal niets veranderd! Wat goed is, moet je gewoon lekker zo laten!!
De verpakking is wel helemaal anders: herkenbaar door de krul op de voorkant en in Calmare-oranje. Dezelfde kleur als alle andere hardlopers van ons, zoals Styling Boost en The Original Haarhersteller.  

Zoals gezegd is het product zelf niet veranderd. Daarom kunnen we voor een uitgebreide uitleg en het gebruik van Aqua Flush verwijzen naar onze blog van vorig jaar Flush It!  


Het werkt echt!

Op de kappersschool leer je grondig te spoelen na de inwerktijd van de permanent. Jarenlang was dat natuurlijk ook de enige manier om het omvormingsproces te stoppen. Steeds meer kappers kennen Aqua Flush, de vraag ernaar blijft toenemen. Toch is er ook een aantal kappers die het spannend vinden ermee te gaan werken en dat snappen we wel. Hoe kan z’n klein beetje Aqua Flush, je hebt maar 20ml per behandeling nodig, de werking van de permanentvloeistof volledig stoppen? Maar het werkt en hoe!!  

Fans aan het woord

Door de jaren heen zijn er heel wat kappers fan van Aqua Flush geworden. We vroegen een aantal van hen kort te omschrijven waarom zij Aqua Flush zo’n fijn en inmiddels onmisbaar product in hun salon vinden: 

 


Patricia Louws van Patricia’s Kapstee in Domburg: 

‘Aqua Flush is superhandig om tijd en water te besparen en erg gemakkelijk voor mensen die moeilijk achterover kunnen liggen in de wasbak!’  

 

Danielle & Chantal van De Channerie in Goor: 

‘Aqua Flush: werkt adequaat, snel, waterbesparend, energiebesparend, tijdbesparend en ruikt lekker, waardoor de permanentgeur snel weg is. Erg klantvriendelijk!’ 

 


Margret Robben van Kapsalon Estieck in Ter Apel: 

‘Aqua Flush is een super product dat mij als kapper goed bevalt. Het belangrijkste is dat de krul goed en stevig is en dat doet het zeker. Daarbij is het voor de klant fijn dat we niet meer hoeven te spoelen bij de wasbak. Ook zeker de tijd die het scheelt😊. Ik zou het iedereen zeker aanbevelen. Als je alles bij elkaar optelt, is het zeer de moeite waard dit te gebruiken👍🏻’ 

 

Mandy de Wert van Kapsalon Mandy in Eindhoven: 

‘Aqua Flush: tijdbesparend en een lekkere geur!’ 

 


Heidi Bussink van Kapsalon Heidi in Sinderen: 

Aqua Flush werkt echt super. Het is fijn voor de klanten, omdat ze maar heel even in de wasbak hoeven te liggen. Het ruikt ook nog eens aangenaam, daarom is de vervelende permanentlucht zo goed als verdwenen. En niet helemaal onbelangrijk in deze toch al “dure” tijd is het waterbesparend.  Ik vind het echt een aanrader die je zeker geprobeerd moet hebben☺️ Ik kan niet meer zonder. 

 

Nieuwsgierig geworden? 

Wil jij Aqua Flush ook wel eens proberen? Kijk dan op onze site naar ons Proefpakket Permanent. Hiermee kun je voordelig Aqua Flush, en ook onze permanentproducten, testen in je eigen salon. Liever eerst wat meer informatie? Ook dat vind je op de website, maar ons bellen of mailen mag natuurlijk ook! 

Meer over proefpakketten >

Meer over permanent >

Permanent bestellen >

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter