Menu
Blogs / Haartrends

Autumn Trends’22

Goed en vooral heel leuk om de nieuwste mode- en haartrends te spotten! Op het gebied van mode mag het allemaal weer wat kleurrijker. Volle kleuren als levendig violet, intens blauw en vurige rood- en oranjetinten zie je veel. Het modebeeld toont pit en lef! 

Over de haarkleurtrends gaan we het binnenkort hebben, deze blog gaat over de allergrootste trends qua haarmodellen voor het komende najaar en de winter! Een nieuw seizoen, tijd voor een nieuwe look. Welke ga jij uitproberen? 

De bob 

… heel populair in de 90’s en nu weer! Een strakke bob met een middenscheiding is een grote trend dit najaar. Een easy-go kapsel voor wie van zichzelf al steile lokken heeft. Je bent in no-time klaar om de deur uit te gaan! 

https://www.pinterest.com/janremon/halflange-kapsels-met-middenscheiding/ 

De Shag: nonchalante laagjes

Een speelse combi van volume, heel veel laagjes en highlights, nonchalant gedragen alsof je er weinig of niets voor gedaan hebt. Een iets vollere bos en een beetje handigheid met de fohn en fohnborstel heb je hier wel voor nodig, tenzij je gezegend bent met een mooie slag in je haar! 

https://nl.pinterest.com/pin/249175791872035483/

Chunky bangs

Eigenlijk eenzelfde look als de Shag, maar dan met een korte of wat langere pony. Dit is een typische 70’s look. Draag het los of deels vast, zoals seventies stijlicoon Brigitte Bardot. 

https://therighthairstyles.com/long-layered-haircut-with-bangs/

https://www.pinterest.com/pin/swoon-brigitte-bardot-camera-vintage-50s-60s–174796029260847837/


Natuurlijke texturen

… je hebt ze of je hebt ze niet. Echt een trend kun je het daardoor niet noemen, maar deze haarsoort wordt meer en meer omarmt en gezien in de modewereld. Haal eruit wat erin zit door middel van goede verzorging. Met wat highlights creëer je nog meer diepte en levendigheid! 

https://therighthairstyles.com/curly-hair-highlights/ 

Funky short hair

Op de catwalks kwamen wel wat punkkapsels voorbij, misschien iets te extreem voor jou en mij. Nu hoef je natuurlijk niet meteen voor een half opgeschoren kapsel te gaan, maar een speels en spannend kapsel met ruig geknipte laagjes is wel een keer helemaal wat anders! Laat je inspireren door de foto’s.  

https://www.hairs.london/

https://www.pinterest.com/pin/779474647991108297/

https://stylesweekly.com/wp-content/uploads/2015/06/Light-pink-Mohawk.jpg 


Ook dit jaar is dus weer een diversiteit te zien aan kapsels. En gelukkig maar, want zo is er voor iedereen wat leuks! Heb jij een van de trends al toegepast in je salon? Deel je foto’s met ons en inspireer anderen!! #calmarecosmetics @calmarecosmetics
  

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter