Menu
Blogs / Producten

Begin 2021 met iets nieuws!

Spa Fresh Volume Shampoo

Deze volumeshampoo is een genot voor onder de douche. Dankzij de verfrissende ingrediënten waan je je al snel in je eigen spa. Perfect om het nieuwe jaar mee te beginnen! De volumeshampoo met energieke eigenschappen is uniek in z’n soort. Deze shampoo is werkzaam vanaf de haaraanzet door de hoofdhuid ultiem te verzorgen met frisse kruidenextracten. Dit resulteert in volume en veerkracht van het haar.

Het haar wordt krachtiger & steviger vanaf de haarwortel

Volume in het haar begint al bij de haaraanzet. De speciaal uitgekozen kruidenextracten zorgen er niet alleen voor dat de hoofdhuid ultiem ontspant tijdens het wassen, maar de hoofdhuid wordt ook optimaal gevoed. Hierdoor krijgt de hoofdhuid extra energie. En dát is nou precies wat het haar nodig heeft voor extra volume en veerkracht!

De kracht van rozemarijn

Een van de hoofdextracten in de Spa Fresh Volume Shampoo is rozemarijn. Rozemarijn vormt een bron van antioxidanten en verbetert de bloedsomloop. Een goede bloedsomloop zorgt voor een betere en snellere haargroei. Daarnaast maakt de heerlijke geur van rozemarijn je vrolijk en ontspannen. Daarbij zou rozemarijn ook nog eens de creativiteit bevorderen! Er werd vroeger niet voor niets gezegd dat rozemarijn het kruid zou zijn dat het hart troost.

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter