Menu
Blogs / Producten

Brilliant Blond blondeerpoeder

PRODUCT UITGELICHT: Brilliant Blond Blondeerpoeder

Ultra light – blondeerpoeder! 

Blond, blonder, blondst! 

In zoveel kleurbehandelingen gebruiken we een blondeerproduct. Je kan natuurlijk voor een volledige ontkleuring gaan en deze inkleuren of niet. Maar veel vaker wordt gebruik gemaakt van andere blondeertechnieken en trends, zoals highlights, lowlights of een balayage bijvoorbeeld. Hiermee creëer je de mooiste kleurschakeringen en diepte in je haar.

What’s in it?  

We kunnen er niet omheen, blonderen is pittig voor je haar. Dit komt door de combinatie van de noodzakelijke, maar ook schadelijke ingrediënten ammonia, waterstofperoxide en peroxidesulfaten. ‘Hoe zat het ook alweer?’ Ammonia opent de haarschubben en zet waterstofperoxide om in actieve zuurstof. Melamine, je eigen natuurlijke kleurpigment, oxideert onder invloed van zuurstof en verliest daardoor zijn kleur, waardoor het een nieuwe kleur optimaal kan opnemen.  

Bij Calmare Cosmetics streven we naar producten die goed werken, maar wel zo vriendelijk mogelijk voor het haar zijn. Het ammoniagehalte in Brilliant Blond Blondeerpoeder is dan ook zo laag mogelijk. De toegevoegde minerale oliën zorgen ervoor dat het product makkelijk smeerbaar en goed te verdelen is in het haar.  

Brilliant Blond Blondeerpoeder 

Met Brilliant Blond creëer je mooie koele, heldere blondtinten. Calmare Brilliant Blond blondeerpoeder geeft een sterk en intens oplichtend resultaat zonder dof te maken en is geschikt voor elke blondeertechniek, voor natuurhaar en gekleurd haar. 

Producteigenschappen op een rijtje: 

  • gelijkmatige en intense blondeerresultaten  
  • een laag ammoniagehalte  
  • 100% vegan  
  • door toegevoegde minerale oliën makkelijk smeerbaar en goed te verdelen in het haar  

How to use? 

Je mengt Calmare Brilliant Blond blondeerpoeder met Calmare Activator 3%, 6%, 9% of 12%. Brilliant Blond is verkrijgbaar in makkelijk hersluitbare stazakken van 500g. Mooi en handig tegelijk is dit leuke Brilliant Blond bewaarblik! Je kan dit ook bestellen in onze webshop. Klik hier om dit direct te doen!  

 

 

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter