Menu
Blogs / Haartips / Producten / Voor kappers

Calmare producten combineren

Mix je producten voor het ultieme effect!

SHAKE IT!
Herken je dat? Soms zou je willen dat een stylingproduct net iets zachter is of juist steviger. Of een Silver Care Shampoo doet net iets te weinig bij die klant, maar een No Yellow slaat juist wat door, omdat het haar fijn of poreus is? 
 

Bij kleuring haal je ook niet alles uit een tube, toch? Het is juist leuk om een mooie mix van tinten te maken! Dit kan natuurlijk ook bij het stylen of verzorgen van het haar! We zetten wat leuke combinaties van producten voor je op een rijtje, inclusief goede tips van een aantal kapsalons! 

Clay Wax met een drupje Argan Oil

Calmare Clay Wax, het ultieme product voor een matte, sterke fixatie met structuur. Bij een klant met iets fijner haar kan het fijn zijn om een drupje Argan Oil Treatment aan de Clay Wax toe te voegen. Dat maakt de Clay net wat soepeler en makkelijker te verdelen in wat dunner haar wat je snel uit model trekt. 

 

Polish met Care&Shine Wax 

Tip van Figaro Haarmode Nunspeet: Care&Shine Wax is ideaal voor krullend haar. Aloë vera en het toegevoegde UV-filter verzorgen en beschermen het vaak iets droge krullende haar. Door wat Polish toe te voegen, geef je de styling wat meer stevigheid en extra glans, met behoud van flexibiliteit. Een goede mix voor bijvoorbeeld krullende korte koppies zoals deze! 

No Yellow met Daily Care of Color Care Shampoo 

Heb je een klant in je stoel met een mooie blondtint, die je graag wat matter wil maken? Dan is No Yellow Shampoo natuurlijk de ‘musthave’. Bij wat fijner en poreuzer haar kan deze shampoo echter weleens wat doorslaan en een paarsblauwe gloed geven. Om dit te voorkomen kun je No Yellow Shampoo mengen met wat Daily of Color Care Shampoo.
Petra van Coupe Coupé Almelo en Cindy van Hair with Flair@Home mixen ‘m graag met
Spa Fresh Volume, succes verzekerd! 

 

Welke Calmare producten mix jij graag? We zijn benieuwd!!
Shop hier de producten uit de blog:

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter