Menu

Kleuring

Natuurlijk resultaat

Met Calmare haarverf blijft de natuurlijke kleurschakering van het haar zichtbaar, wat een mooi natuurlijk resultaat geeft. Calmare kleuren dekken goed, geven een natuurlijke glans en zijn lang houdbaar. Je kan kiezen uit een ruim aanbod van tinten: kant-en-klaar of met recept te mengen. De verf is makkelijk aan te brengen en bovendien vrij van PPD.

  • Natuurlijke kleuren
  • Optimale glans
  • Verzorgende ingrediënten
  • 100% vegan, niet op dieren getest
  • In Nederland geproduceerd
  • Vrij van PPD

 

Tinten

Calmare haarverf is onder te verdelen in de volgende kleurgroepen: Ash, Blondes, Brown, Chocolate, Copper, Contrast, Gold, Natural, Pearl, Red en Violet.

De blondserie van Calmare is speciaal ontwikkeld om het haar 4 tot 5 tinten op te lichten en tevens een mooi accent mee te geven, zonder te blonderen. Voor speciale kleureffecten zijn er de contrasttinten in copper, red, violet en blue.

Binnen Natural-serie vind je ook nog de Ultra Dekkende verf. Deze verf bevat extra veel kleurpigmenten en is uitermate geschikt om mee te kleuren op meer dan 80% grijs of stug haar dat normaal slecht verf pakt.

Semi-permanente kleuringen

Wil je geen permanente kleuring, maar de kleur alleen wat opfrissen met een spoeling? Dan kun je die maken door Calmare haarverf te mengen met de peroxidecrème 1,8%. Dit kan met twee delen peroxidecrème en één deel Nuance verf.

Ontkleuring

Naast een stuifvrije, met verzorgende keratine, blondeerpoeder bestaat er de Calmare Color Corrector. Met dit product is het mogelijk een chemisch aangebrachte kleur te corrigeren of te verwijderen op milde wijze.  

Kleurverzorging

Om een optimaal kleurresultaat te bereiken en te behouden bieden wij een aantal beschermende en kleurverzorgende producten. Zo beschermt de Nuance Protect de hoofdhuid tegen irritatie. Het Color Finish Lock Serum en het Color Save Mask helpen de kleur herstellen en beschermen dankzij de kleurstabilisatoren. Keraphlex beschermt, versterkt en verbetert het haar van binnenuit tijdens én na chemische behandelingen.

Technische informatie

Voor alle technische informatie over onze kleuringen verwijzen we naar onze Color Manual. Deze vind je onder ‘Educatie’ op deze website.

Verfklant worden?

Ben jij ook enthousiast geworden over onze Nuance haarverf? Wanneer je bij Calmare verfklant wordt krijg je leuke extraatjes. Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de voorwaarden.