Menu

Permanent

De Calmare permanentlijn is een populaire lijn. De permanentproducten creëren optimale resultaten en zijn aantrekkelijke geprijsd! Dankzij zijde-proteïnen is Calmare permanent mild voor het haar.

Langdurige ondersteuning

De Calmare omvorming is verkrijgbaar in verschillende sterktes. De Neutral Wave N1 is de meest gebruikte permanentvloeistof. Deze permanentvloeistof is zacht, maar zorgt voor langdurige golven en krullen. Speciaal voor poreus en geverfd haar bestaat de Neutral Wave P2 en de Neutral Wave F0 is bijzonder geschikt voor lastig te permanenten haar. Deze vloeistoffen worden gebruikt in combinatie met de Neutral Wave Fixatie voor het beste resultaat.

Tijdelijke ondersteuning

Het is met de Calmare permanent ook mogelijk om een ondersteuning te bieden voor 6-8 weken. Alle wikkeltechnieken zijn mogelijk. De Volume Wave N1 en Volume Stabilisator zijn bij uitstek geschikt voor fijn tot normaal haar.

Aqua Flush

Maak gebruik van de Aqua Flush en het vele spoelen tijdens de permanentbehandeling wordt overbodig! Dit exceptionele product zorgt voor comfort voor de klant, is tijd- en kostenbesparend en vriendelijk voor het milieu.

Opbrengflacons

Om de permanentvloeistoffen en Aqua Flush goed aan te kunnen brengen, bieden wij twee handige opbrengflacons.

Technische informatie

Voor alle technische informatie over onze kleuringen verwijzen we naar onze Perm Manual. Deze vind je onder ‘Educatie’ op deze website.

Wil jij meer weten over de Calmare permanent? Registreer je nu op kapper.calmare.nl of neem contact met ons op!