Menu
Blogs / Producten

Everlasting Colors

Optimaal en langdurig genieten van gekleurd haar

Mooie haarkleuren creëren is het leukste om te doen als kapper, toch? Een mooie melange van tinten maken met behulp van allerlei technieken, nieuwe trends uitproberen met als uiteindelijk doel een heel tevreden klant de deur uit zien gaan. Missie volbracht!! Nou, nog niet helemaal misschien. Want die mooie kleur moet wel even blijven ‘hangen’ natuurlijk. Zou zonde van je tijd en moeite zijn als ‘ie snel vervaagt… 

In deze blog staat Calmare Color Finish Serum centraal. Een uniek product wat je gebruikt tijdens én na de kleurbehandeling om de klant optimaal en langdurig te kunnen laten genieten van de mooie kleur die jij gecreëerd hebt! 

COLOR FINISH SERUM,

de ultieme afsluiting van een kleurbehandeling én verzorging van gekleurd haar thuis!  Sinds kort in een nieuw jasje met een nieuwe naam, nieuwe geur en verbeterde receptuur!  Het Color Finish Lock Serum heet dus voortaan COLOR FINISH SERUM. Iets korter en krachtiger, net als het product zelf!  

Wat zit erin?

Unieke ingrediënten als kleurstabilisator MJ200 en UV-filter in Color Finish Serum verzegelen de kleur direct, zorgen voor een langere houdbaarheid van de kleur en beschermen het haar optimaal.  

Een ander bijzonder ingrediënt is afkomstig van de Wasabi Japonica plant, namelijk het wasabia japonica root ferment extract. Dit heeft een sterk hydraterende werking, beschermt en geeft glans aan gekleurd haar.  

Toepassingen

Direct na het kleuren: gebruik het Color Finish Serum na iedere kleurbehandeling. Hierdoor wordt de kleur direct verzegeld en blijft deze optimaal.  

Na iedere wasbeurt thuis: het Color Finish Serum verzorgt het haar rijkelijk, maakt de haarpunten sterk en voorkomt gespleten haarpunten. Het geeft langdurig kleurbehoud en optimale verzorging in 1!  

Gebruiksaanwijzing: Masseer het serum na het wassen in het haar. Niet uitspoelen! 

 

COLOR FINISH SERUM – onmisbaar dus in je salon als je wil gaan voor ‘everlasting colors’. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Lees hier meer over Calmare
Bestel het Color Finish Serum op https://kapper.calmare.nl/

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter