Menu
Blogs / Producten / Tutorial

Feestkapsel inspiratie

PARTY TIME: feestkapselinspiratie

Zo vlak voor de feestdagen is wat inspiratie voor mooie feestkapsels wel heel leuk, dachten wij. Deze bijzondere dagen moet je vieren en daar hoort een mooie outfit met een nog mooier kapsel bij natuurlijk! In september organiseerden we de praktijktraining Hair Up High. Hier kregen de deelnemende kappers handige tips en leuke tricks van onze trainer Mendy Withaar van Whitehair Creations voor het maken van de mooiste updo’s. Aan de hand van wat foto’s van deze training helpen we jou ook een stukje op weg!  

Producten

Werk met goede producten, dan creëer je gegarandeerd iets moois! Naast een fijne krul- of stijltang heb je daarvoor natuurlijk goede verzorgings- en stylingsproducten nodig. We zetten ze voor je op een rijtje: 

Styling Boost: voor grip en volume 

Silky Gloss Serum: om pluizige haartjes de baas te zijn & bescherming van het haar 

Argan Oil Treatment: voor nog wat extra verzorging en glans 

Finish Spray: voor de juiste fixatie van je feestkapsel!  

Het stappenplan in beeld

En het mooie eindresultaat!

Na de laatste stap, die hierboven op de foto te zien is, maakte Mendy ook een visgraatvlecht in de lengtes van het haar. Door wat plukjes los te laten, krijg je een mooi en speels effect. En mooi meegenomen is: mocht er tijdens het feestje een plukje loslaten, dan valt dat ook lekker niet op! 

Nog meer inspiratie…

Het leuke is dat eigenlijk alles kan! Grotere vlechten, kleine vlechtjes, visgraatvlechten, een hele of een halve updo, met of zonder accessoire… De komende dagen zie je op onze socials de eindresultaten van alle deelnemers van de training Hair Up High! Nog meer inspiratie voor jou dus! 

Instagram: @calmarecosmetics  

Facebook: @CalmareCosmetics

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter