Menu
Blogs / Voor kappers

Audrey’s Haarmode vertelt over hun ervaring met Nuance Hair Color

Ik ben Audrey de Haan, eigenaar van Audrey’s Haarmode te Beusichem. Ons team bestaat uit 3 kapsters, waarvan allrounders en een 2de jaars leerling. Ongeveer 8 op de 10 vrouwen wordt bij ons gekleurd. Variërend van verven, highlightslowlightsbalayages, enzovoort. 

Bewuste keuze voor Calmare Cosmetics

Wij zijn, ik denk 20 jaar geleden, terechtgekomen bij Calmare om de haarhersteller. Wat nog steeds ons best lopende verkoopproduct is. 

In die tijd werkten wij met een Frans, Belgische haarverf. Maar we waren toch zoekende naar betere dekkracht, maar niet zo zwaar als de Duitse kleuren vaak zijn. Mede omdat we alles van 1 merk wilden, zijn we met zowel de verkoop als de kleuringen overgestapt naar Calmare. Dat het van Nederlandse bodem was en de prijs/kwaliteit ons goed paste, door de korting bij kleurproductafname, speelde een grote rol in deze keus. 

 

Gebruik van de Nuance Color

Nog steeds werken we met plezier met Nuance, vooral de chocoladetinten zijn bij ons geliefd. 

Met het modebeeld van nu zijn we natuurlijk ook veel met de astinten aan het werk. Zo kleuren wij veel highlights en babylights af met de 9.07, 9.1, 100.17 en gebruiken die als toner gemixt met de Activator. De aanzet wordt dan bijvoorbeeld met 6.1 ingezet met een vegende techniek voor een vloeiende overgang. 

Ondanks dat wij even moesten wennen aan de afgeslankte hoeveelheid kleurkeuzes, zijn wij daar nu erg blij mee. We kunnen elke gewenste kleur nog steeds maken met een kleinere hoeveelheid tubes in de kast.  

We hebben net de lancering gehad van de nieuwe voorjaar/zomer haarmodelijn en zijn het erover eens dat die weer prachtig gekleurd gaan worden met onze Calmare Nuances! 

Gastblog door:
Audrey’s Haarmode te Beusichem
www.audreyshaarmode.nl
Instagram: @audreyshaarmode
Facebook: Audrey’s Haarmode

 

Enthousiast geworden door het verhaal van Audrey? Je kan nu een Calmare Cosmetics proefpakket bestellen en het zelf uitproberen! Registreer je in onze shop en kies je proefpakket uit. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!
Naar de shop >

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter