Menu

In de vorige blogs Autumn colors en The right curve heb je al kunnen lezen over de trends op het gebeid van kleuren en knippen. Maar net zo belangrijk is de styling van je haar. En die wil je natuurlijk wel volgens de laatste trends! We hebben ze voor je op een rijtje gezet!  

De hoge knot 

Makkelijk, snel en dus super stylish, de hoge knot oftewel de top bun! In een handomdraai kun je deze trend toepassen, als je mooie lange lokken hebt tenminste. Het mag lekker nonchalant, het liefst met hier en daar een plukje los. Tip: maak eerst een staart, draai daarna je haar in een knot en zet deze vast met een elastiek of wat schuifjes. Wil je er de hele dag niet meer naar om hoeven kijken? Gebruik dan een volumepoeder, zoals de Styling Boost, en een stevige haarlak en je knot blijft gegarandeerd goed zitten! 

https://www.bfbhair.com/

Accessoires 

Net als bij de haarkleur en de modellen mag ook de styling weer wat meer opvallen. Én leuk ook om toe te passen bij je top bun natuurlijk! We zien steeds meer accessoires in allerlei soorten en maten, deze trend zagen we in 2020 al en zien we ook dit seizoen weer. Van verfijnde en subtiele schuifjes en spelden tot grote opvallende haarclips en linten in allerlei kleuren. Kies ze in de kleur die past bij de kleding die je draagt, het maakt je outfit compleet en helemaal af! 

https://www.glamourista.nl/

Opzij of in het midden?  

Helemaal trendy is de (lage) zijscheiding. Op de verschillende catwalks waren ze te zien! Maar de middenscheiding is ook nog steeds een goede keus! Wil jij nou echt jonger lijken? Ga dan voor de ‘meisjeslook’ en zet je lokken van met hippe speldjes, die accessoires zijn multi-inzetbaar dus!  

https://www.trendystyle.net

Vlechtwerk 

Eindeloos variëren met vlechten! Invlecht, losse vlecht, aan de achterkant of juist een zijvlecht, met al het haar of een deel lekker los. Ook hier is de boodschap, net als bij de hoge knot, makkelijk en nonchalant!   

Gelkapsels 

Veel te zien op de catwalks, nog niet veel daarbuiten. We moeten er nog een beetje aan wennen lijkt het. Een kapsel gestyled met een lekker stevige gel is niet alleen hip, maar ook ideaal op een bad hair day 

Even een uitstapje naar wat extremer…. de futuristische hairlooks. Iets voor jou? 

Photo: courtesy of Prada  

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter