Menu
Blogs / Producten

LEAVE-IN KERATIN, snelle en ultieme verzorging!

PRODUCT UITGELICHT: Leave-in Keratin 

Voor snelle en ultieme verzorging! 

Wat als je haar…. 

 

…droog, pluizig, breekbaar of dof is? Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar een veel voorkomende oorzaak is een tekort aan keratine. Het haar wat te weinig keratine bevat, houdt meer vocht vast. Het wordt het zwaarder en verliest elasticiteit en volume. Je haren verzwakken en ogen pluizig, dof en breken sneller af. Wil je hier wat meer over weten? In onze blog ‘Keratine, het fundament van ons haar’ lees je wat keratine is, wat het doet en welke factoren van invloed zijn op de keratine-vochtbalans. 

 

Aanvullen maar! 

De hoeveelheid keratine in het haar aanvullen kan alleen van buitenaf. Niet voor niets dus dat er diverse producten zijn waarmee je dat kan doen. Er zijn keratineshampoos, conditioners, maskers en keratinebehandelingen. Een makkelijke en snelle manier om keratine aan te vullen is een leave-in spray, zoals Leave-in Keratin!

 

Leave-in Keratin 

Deze leave-in conditioner verzorgt en hydrateert het haar intensief! Door de toevoeging van hoogwaardige ingrediënten voelt het haar elastisch en veerkrachtig aan. Gespleten haarpunten worden hersteld, de doorkambaarheid verbeterd. Deze leave-in conditioner is een perfecte toevoeging aan de haarverzorging wanneer het haar veel in aanraking komt met chloor, zeewater of zon. 

 

What’s in it? 

Die belangrijke ingrediënten zetten we voor je op een rijtje: 

  • Keratine: daarover kun je dus alles lezen in onze blog ‘Keratine, het fundament van ons haar’. 
  • Provitamine B5: is licht vocht inbrengend voor je haar. Het verzwaart niet en trekt goed in je haar. 
  • Gemberextracten: zorgen voor een verbetering van de bloedcirculatie naar je hoofdhuid. Een goede bloedsomloop kan je haargroei stimuleren. Je haarlokken kunnen versterkt worden dankzij de hoeveelheid vitamines, vetzuren en mineralen die gember bevat. 

 

 

 

 

 

 

 

How to use? 

Het gebruik is heel eenvoudig. Belangrijk is wel om goed te schudden voor gebruik. Zo meng je de 2 vloeistoffen goed met elkaar. Goed geschud? Spray het haar in en concentreer je daarbij op de lengtes en punten, die kunnen vaak het meest extra verzorging gebruiken. Je zal merken dat het haar gelijk zachter aanvoelt, meer glanst en goed doorkambaar is!  

Shop ‘m hier!  

Leave-in Keratin is verkrijgbaar in sprayflacons van 250 ml. Meer info en bestellen kan hier: Calmare Cosmetics webshop. 

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter