Menu
Blogs / Haartrends

Spring Colors ’22 | Light

Vorige week las je in onze blog, over de nieuwste kleurtrends van dit jaar, welke donkere tinten helemaal hot zijn. In deze blog vertellen we je meer over de lichtere tinten die je niet mag missen.   

Wat opvalt is dat we bij de lichtere tinten ook weer meer warmte zien. Rood en koper zie je veel terug. We kozen 3 tinten voor je uit en geven je daarbij ons kleuradvies. Leuk dus om direct uit te proberen in je salon!! 

Koperblond  

Een rood- of kopertint kun je met veel tinten mixen. Bij blond haar bijvoorbeeld is koper een perfecte toevoeging. Én helemaal ’on trend’ in 2022, koperblond!  

Calmare kleuradvies: 6.4 met 8.4 en een beetje Color Mix Intens Copper. Vervolgens balayagetechniek toepassen en deze inkleuren met 9.3 en 10.23. 

https://nl.pinterest.com/yvetteheusden/koperblond/

Honey Highlights  

Honingkleurige highlights, prachtig in blond of donkerblond haar, maar ook zeker in donkere tinten! Een rijke, warme melange is het resultaat! 

Calmare kleuradvies: 7.2 (foto links) of 3.0 (foto rechts) met highlights of balayagetechniek inkleuren met 100.1 en 100.2. 

https://www.allthingshair.com, https://www.hair.com/honey-highlights.html

Ginger Brunette

Prachtig, deze kleur! Ginger Brunette, na de bronde-trend dé nieuwe mix tussen twee kleuren. Leef je uit met goud en koper, zo creëer je deze trend van 2022! 

Calmare kleuradvies: 6.4 met highlights, inkleuren met 8.3 en/of 8.4. 

https://nl.pinterest.com/pin/728668414703700915/ 

In onze blog over de donkere tinten adviseerden we al niet zuinig te zijn met extra verzorging tijdens de kleurbehandeling. Ook bij de lichte tinten bestaan de trendkleuren uit basiskleuren met highlights. Pak hierbij altijd Keraphlex; het herstelt en voorkomt nieuwe beschadiging van het haar en geeft gegarandeerd een glanzend en gezond resultaat.  

Een gevoelige hoofdhuid heeft altijd baat bij Nuance Protect: dit voorkomt eventuele irritatie en ook het meekleuren van de hoofdhuid. Voeg Nuance Protect daarom toe aan je verfpapje en smeer de contourranden er puur mee in. Ga voor kwaliteit en bied je klanten deze extra verzorging. Ze zullen het verschil echt merken! 

Meer over Calmare collecties >
Calmare Cosmetics bestellen >

 

Ook zo’n zin om te experimenteren met deze kleurtrends? Wij zijn heel benieuwd naar jullie resultaten! Deel ze met ons op je social media en gebruik daarbij @calmarecosmetics en #calmarecosmetics, dan zien wij je bericht altijd voorbijkomen!  

We wensen jullie veel plezier met het maken van de meest prachtige tinten. Maak je klanten blij en klaar voor het voorjaar, niets leuker dan dat! 

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter