Menu
Blogs / Nieuws / Producten

Nieuw Calmare Styling Product!

TIME FOR A NEW STYLE 

CLAY WAX 

De ideale wax voor een ‘rommelige’ look met volume. Slechts een klein beetje nodig voor een groots effect! Wat zijn we blij met deze nieuwkomer in onze Styling-lijn! Uniek en echt anders dan de andere Styling-producten. Probeer ‘m snel, deze wil je niet missen in je assortiment! 

STERKE, MATTE FINISH, DE HELE DAG! 

De op klei gebaseerde wax zorgt voor een natuurlijke uitstraling met matte afwerking. De Clay Wax biedt een langdurige hold en sterke fixatie met structuur. Deze wat stroeve en droge structuur geeft extra volume en maakt de Clay Wax een perfect product voor ieder haartype, maar zeker ook voor wat dunner haar. 

DE KRACHT VAN KAOLIN 

Het belangrijkste ingrediënt van de Clay Wax is kaolinKaolin, ook wel China Clay of Chinese klei genoemd, is een zeer zuivere, witte primaire klei.  Deze klei is rijk aan vitaminen en mineralen, die zorgen voor structuur in het haar. Daarnaast voedt kaolin het haar, maakt ‘t het haar niet vet en zorgt het voor optimaal vochtbehoud. De milde klei is daardoor ook zeer geschikt voor droog haar. 

TOEPASSEN 

Gebruik een kleine hoeveelheid Clay Wax. Door het warm te maken in je handpalmen is het makkelijker te verdelen in je haar. Kneed vervolgens je haar in model.  Je kan de Clay Wax gebruiken op nat of droog haar. 

De Clay Wax is verkrijgbaar in 100 ml. Bestel hem hier

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter