Menu

Team work makes the dream work!

Miranda

Ik ben Miranda 32 jaar en ik ben verantwoordelijk voor de inkoop, logistiek en financiële zaken bij Calmare. Mijn hart is altijd in de kapperswereld geweest, maar ik moest helaas na 2 jaar met mijn kappersopleiding stoppen i.v.m. kapperseczeem. Daarom is het des te leuker om nu weer vanaf de andere kant werkzaam te zijn in de gezellige kappers business. Ik werk nauw samen met een aantal kapsters, ons “testpanel”, en mijn collega in de buitendienst om hier ideeën uit te halen voor nieuwe producten, toffe acties, tips en leerzame onderwerpen.

Ik ben ontzettend fan van onze -reeds geïntroduceerde- No Yellow Shampoo! Mijn haar wordt er mooi assig van en hij ruikt heerlijk. Als verantwoordelijke voor de inkoop ben ik natuurlijk ook extra trots op dit mooie nieuwe product die behoort tot de top van de No Yellows.

Annika

Ik werk in het magazijn van calmare waar ik jullie producten & musthaves klaarmaak voor verzending.

Ik vind de Leave-in Keratin (voorheen 2-Fasen) geweldig omdat het een heerlijke en makkelijke verzorging is voor het haar. Deze leave-in conditioner is vooral ideaal na het zwemmen of het strand en met 2 dochters die lange haren hebben kan ik niet meer zonder dit product!

Elisa

Sinds februari 2016 ben ik in dienst bij Calmare als vertegenwoordiger. Hiervoor heb ik al heel wat jaren in de buitendienst gewerkt in de farmaceutische industrie. In 2015 vond ik het tijd voor wat anders en dat heb ik bij Calmare gevonden! Een leuk bedrijf, fijne collega’s, een prachtige productlijn en zeker nu volop in ontwikkeling. Daar onderdeel van zijn geeft me veel energie en werkplezier!

Klantencontact is voor mij een essentieel onderdeel van mijn werk. Open, eerlijk en persoonlijk contact, geen ‘gladde verkoop’ en klantgericht denken zijn voor mij daarbij de kernwoorden. Kappers enthousiasmeren voor onze mooie producten en trainingen, advies geven in productgebruik en verkoop aan hun klanten is wat ik het liefste doe.

Mijn favorietje uit onze productlijn is de Styling Foam Strong. Ik ben helaas niet gezegend met een volle bos, maar met de Styling Foam Strong voelt mijn heerlijk stevig, blijft het de hele dag in model, voelt het lekker luchtig en is het goed doorkambaar. Heb nog nooit zo’n fijne foam gebruikt als deze! Ik zou ‘m proberen als ik jou was!

Leonie

Mijn naam is Leonie Arbon. Als dochter van de eigenaar ben ik opgegroeid met het bedrijf Calmare. Van het testen van nieuwe producten tot aan met vriendinnetjes blondeerpoederdoosjes inpakken op de vrijdagmiddag. Doordat ik tijdens mijn studie en vorige baan in aanraking kwam met coachen en leidinggeven ben ik 2 jaar geleden het bedrijf Calmare gaan ondersteunen. Ik zag wel wat kansen op het gebied van productontwikkeling en vernieuwing binnen het bedrijf. Samen met het enthousiaste team houd ik mij bezig met het reilen en zeilen van het bedrijf.

Mijn favo Calmare product is de Styling boost. Mijn haar heeft de hele dag volume door maar een klein beetje te gebruiken!

Tilly

Goedendag! Mijn naam is Tilly en ik ben de creatieveling binnen het team. Zo ben ik bezig met productontwerp en fotografie, grafische ontwerpen, styling, webdesign en nog veel meer. Ik vind het gaaf om een unieke passende uitstraling te geven aan een Calmare campagne. Zo proberen we het Calmare verhaal zo duidelijk mogelijk te vertalen met de juiste kleuren, materialen en beelden. Het is vooral mooi om met zijn alle bezig te zijn en stappen te zetten. Iedereen heeft creatieve ideeën die vooral tijdens een brainstorm naar boven komen.

De Calmare Argan Oil vind ik super fijn! Wanneer mijn haar wat pluizig of droog is werkt dit perfect. Daarbij ruikt het ook nog eens heerlijk.