Menu
Blogs / Producten

Permanently the best

Best een beetje trots zijn wij op onze mooie en complete Permanentlijn! Een frisse uitstraling en door de verschillende kleuren zijn ze onderling duidelijk herkenbaar en zie je in één oogopslag welke je hebben moet! Wat vind jij? 

Voor iedere krul

Of je nou voor meer volume en ondersteuning gaat of juist een krul wil die langer houdbaar is, het Permanentassortiment van Calmare is heel compleet!  


Langdurige krul:
ga dan voor Calmare Neutral Lotion, deze is verkrijgbaar in 3 verschillende sterktes. De Neutral N/1 is de meest gebruikte permanentvloeistof. Deze permanentvloeistof is zacht, maar zorgt voor langdurige golven en krullen. Speciaal voor poreus en geverfd haar bestaat Neutral Lotion P/2 en Neutral Lotion F/0 is bijzonder geschikt voor lastig te permanenten haar. Deze vloeistoffen worden gebruikt in combinatie met de Neutral Fixatie voor het beste resultaat. 


Tijdelijke ondersteuning:
Volume Lotion biedt ondersteuning voor 6-8 weken. Alle wikkeltechnieken zijn mogelijk. De Volume Lotion N1 en Volume Stabilisator zijn bij uitstek geschikt voor fijn tot normaal haar. 


Spoelen is verleden tijd! Calmare Aqua Flush maakt het spoelen bij een permanentbehandeling overbodig. Aqua Flush stopt het omvormingsproces in het haar. Belangrijke mineralen die tijdens de krulvorming verloren gaan worden weer aan het haar toegevoegd. Bekijk hier hoe je de Aqua Flush gebruikt!

Unieke ingrediënten

Calmare permanent is effectief, maar heel zacht voor het haar. Dat komt niet alleen door de lage pH-waarde, maar ook door de toegevoegde ingrediënten zijde en keratine. 

Zijde-extracten: maken het haar zacht en verminderen pluizen van het haar. Zijde zorgt er ook voor dat het haar vocht en oliën beter vasthoudt, waardoor het veel minder snel uitdroogt of dof wordt. 

Keratine: zorgt voor een optimale bescherming tijdens de behandeling en verbetert de glans en doorkambaarheid van het gepermanente haar.  

Leesvoer

Wil je je geheugen een beetje opfrissen of wat meer lezen over de verzorging van krullen? Lees dan ook deze blogs nog eens door:
Curls to the top
Curls Care

Over verzorging gesproken…

Prachtig, die krullen! Vind je niet? Maar ze goed verzorgen is wel heel belangrijk! Producten met Argan Oil zijn uitermate geschikt voor gepermanent haar. Ingrediënten als vitamine E, omega vetzuren en essentiële oliën voeden het haar, maken het glad en pluisvrij en geven die prachtige glans, waardoor de krullen heel mooi tot zijn recht komen! 

Proefpakket Permanent

Nog geen ervaring met Calmare Permanent, maar wel nieuwsgierig geworden? Test onze producten voordelig met ons Proefpakket Permanent. 

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter