Menu
Blogs / Haartrends

The right curve

Alle trends voor de juiste najaars coupe

THE RIGHT CURVE 

Lang of kort, laagjes of één lengte, een pony of juist niet? Blijf je bij je huidige coupe of ga je voor iets nieuws? In deze blog lees je alles over de nieuwste trends op het gebied van modellen. Leuk voor jezelf, maar zeker ook om je klanten eens wat anders te adviseren!  

In onze blog Autumn Colors las je al over de nieuwste kleurtrends. Wat meer lef en contrast dan de afgelopen tijd zagen we daarin terug. Dat geldt ook voor de modellen: creatief, innovatief en vernieuwend zijn de kernwoorden. Lees gauw verder om inspiratie op te doen! 

Rocking laagjes 

Kapsels met laagjes zijn terug van weggeweest! Maar, dan wel met nieuwe technieken. Ghost layers – niet-zichtbare laagjes die van binnenuit extra volume creëren. Het uitdunnen van de onderste laagjes kan ook: wel zichtbaar en heel trendy! 

Terug van heel lang weggeweest, Shag haircuts, nonchalant en speels! Ideaal om meer volume in het haar te knippen. De lengteverschillen in combinatie met speelse punten zorgen voor beweging in het haar.  Geschikt voor alle haartypen en zeker ook voor krullend haar! Is de ‘shag’ iets te rommelig voor jou of je klant? Ga dan voor een ‘shob’: een shaggy bob! (zie foto) 

trendstyle.net

Het matje 

Niets is zo aan smaak onderhevig als het matje! De een vindt het mooi, de ander vindt het verschrikkelijk. Het matje, ook wel mullet genoemd, zien we dit najaar ook weer opduiken als trend.  

https://www.reflex-hairstyling.nl

Kort is hot 

Veelzijdig, kort of ultrakort, met grote volumes en zelfs, en daar heb je ‘m weer, matjes! Variëren to the max! Is gemak de grootste wens? Dan is de pixie cut de beste keuze: ultrakort, pittig en de meest populaire onder de korte kapsels. 

https://commons.wikimedia.org

Bangs, oftewel pony’s 

Eindeloos variëren kun je ermee: lang, vol, rond, baby bangs, curtain bangs, schuin of recht. Alles kan en mag! Belangrijkste vraag is: ‘wat past bij wie? De meest flatterende en verjongende pony? Ga dan voor de curtain bangs 

https://www.elle.com 

De bob  

Kan altijd, is stijlvol, tijdloos en altijd goed. De bob past bij elk haartype en elke leeftijd. Een wat veilig kapsel, dat wel. Maar hij komt niet voor niets ieder jaar weer terug in de trends, want lang niet iedereen houdt van extreem en gek. Golvend of stijl, het mag allebei! 

https://www.glamourista.nl

Tot slot, krullen… 

Je hebt ze of je hebt ze niet. Gelukkig is dat laatste op te lossen als je zou willen. In onze blog ‘Curls to the top’ lees je er alles over. De krul is in ieder geval een mooie basis voor een zit-altijd-goed-kapsel, mits je ze optimaal verzorgt natuurlijk!  

https://www.curlyhairtalk.nl

 

Weet jij al wat je wil dit najaar?

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter