Menu
Blogs / Haartrends / Tutorial

Tutorial | Verdraaid leuke opsteker!

In een handomdraai een verzorgde glamourlook!

De haartrends van dit moment staan in het teken van gemak en lekker snel in model. Met een lage knot of staart is dat een fluitje van een cent. De lage knot is hot! En dat is niet zo gek! Een knot oogt chic, elegant en verzorgd. Neergaande haarlijnen zorgen voor een ultra chique en elegante uitstraling. Dus, aan de slag met vlechten, twists, schuifjes en de juiste stylingproducten! Er zijn vele varianten: van supersnel en simpel tot ‘verdraaid ingewikkeld’. In deze tutorial hebben we gekozen voor niet al te ingewikkeld, maar wel met een groots effect!

Een lage knot of staart is de basis. Die knot of staart kun je op vele manieren pimpen. Laat wat lokken los, die je later als vlecht of twist (draaivlecht) verwerkt in je knot of staart door middel van schuifjes. Maak die vlechten of twists in verschillende diktes, dat zorgt voor een extra speels effect.

Bekijk onze tutorial via deze link op YouTube:

Wil je de hele dag en/of avond plezier hebben van je look? Gebruik dan goede stylingproducten die zorgen voor stevigheid, grip, volume en een langdurige hold. Denk aan een styling foam, volumepoeder en een finish spray strong of extreme.

Met al deze ingrediënten, tips en een beetje creativiteit maak jij in no time zo’n verdraaid leuke opsteker! Benieuwd welke stylingproducten Calmare nog meer heeft? Lees dan ook onze blog: Keep on Styling

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter