Menu
Blogs / Producten

Uitgelicht: Finish Sprays

PRODUCT UITGELICHT: Finish Sprays

Voor de ultieme fixatie, zo sterk als jij wil! 

Onmisbare finish 

Een mooi gestyled kapsel, waar je zo je best op hebt gedaan, moet toch wel de hele dag mooi blijven! Onmisbaar is dan een goede finish spray. Eentje die fixeert, maar niet zo hard als beton aanvoelt. Eentje die voldoende stevigheid biedt, maar waarbij je nog wel met een borstel door het haar kan. Zo eentje wil je, toch!? 

Voor ieder wat wils!

Een beetje sterk, gewoon sterk of extra sterk. Smaken verschillen, zeker ook als het gaat om haarlak! Daarom kun je bij Calmare kiezen uit 3 verschillende sterktes: Normal, Strong en Extreme.  

Normal: verzwaart het haar niet, zorgt voor optimale beweging, textuur en volume 

Strong: stevige finish spray voor een goede fixatie, houdt het kapsel perfect in model en is makkelijk uit te borstelen 

Extreme: ultra stevige finish spray, verzwaart het haar niet, geeft extreme fixatie en volume 

Alle Finish Sprays zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 400ml. 

Vrij van parabenen

Steeds meer mensen kiezen hiervoor en het aanbod van parabeenvrije producten wordt daarom ook steeds groter. Veel producten van Calmare Cosmetics zijn ook vrij van parabenen. Dit geldt voor onze Original Haarhersteller, Styling Foams, Repair Conditioner en ook voor onze Finish Sprays! Wil je meer weten over cosmeticaproducten en parabenen? Lees dan nog eens onze blog hierover: Parabenen, wel of liever niet.  


Updo’s

Bij updo’s zijn Styling Boost en Finish Spray Strong of Extreme de producten die je nodig hebt! Niet alleen in fijn haar, maar eigenlijk in iedere haarsoort is Styling Boost onmisbaar als je een mooi feestkapsel gaat maken. Door de grip die je ermee creëert, blijft je kapsel de hele dag goed zitten. Fixeer je updo met de juiste Finish Spray en het feestje kan duren tot diep in de nacht! 😉

Fix je korting!

We eindigen 2022 met een geweldige stapelkorting! Stapel dozen Finish Spray en/of Foam en ontvang een mooie korting. Combineer de verschillende sterktes naar keuze! Voeg een doos toe aan je winkelwagen en bepaal zelf hoe hoog je stapelt. Kijk voor meer info en bestellen op https://kapper.calmare.nl/

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter