Menu
Blogs / Producten

Uitgelicht: No Yellow Shampoo 

PRODUCT UITGELICHT: No Yellow Shampoo 

Mat, matter, matst.

Een aantal jaren geleden werd het hip: matte tinten! Warmte in je haar kon echt niet meer. Dat is nu wel iets aan het veranderen, we zien ook wel weer meer warmte terug in de haarkleurtrends, maar de matte tinten voeren nog veelal de boventoon. Zeker in de lichtere en blondtinten.  

Wat maakt het haar geel?

Blond haar is van nature vaak warm. Pas geblondeerd haar als het goed is natuurlijk niet, zeker niet als je het afmatteert met een No Yellow Shampoo of toner. Na verloop van tijd komt er vaak toch weer een gelige gloed naar boven. Dat is de warmte uit het haar zelf, maar ook een gelige gloed die ontstaat door invloeden van buitenaf, zoals roken, zonlicht of chloorwater.  

Silver of No Yellow?

Gelukkig zijn daar de Silver en No Yellow Shampoos! Deze zijn echt onmisbaar!  

💜 Silver Care Shampoo: houdt de kleur helder en mat en biedt optimale verzorging. 

💜💜💜 No Yellow Shampoo: matteert tot de meest koele tint.   

Cool & Care

Veel No Yellow Shampoos maken het haar bij regelmatig gebruik droog en stug. Je komt er soms na het wassen bijna niet doorheen met je kam of borstel. Máár, er is er eentje die én sterk matteert en het haar ook nog eens goed verzorgt en gezond en glanzend houdt! En dat komt door de unieke ingrediënten! 

Calmare No Yellow Shampoo: 

  • de citroenextracten en krachtige paarspigmenten matteren blonde haren tot de meeste koele tint 
  • het verzorgende olijfserum en duurzaam geteelde oliën maken de shampoo zacht en verzorgend   

Tips en weetjes

Bekijk hier nog enkele tips en weetjes uit de blog: Hello care, goodby yellow.

  1. Gebruik: omdat No Yellow Shampoo ontzettend krachtig is​, raden wij aan de shampoo gemiddeld 3 minuten in te laten trekken. Zeker geblondeerd haar kan wat poreuzer zijn, waardoor de kleur ​gemakkelijk kan doorslaan. Ben jij niet bang vooreen heftiger effect? Ga dan voor 5 minuten, maar nooit langer.   
  2. Extra verzorging: verzorgen kan je nooit te veel doen! Ondanks dat Calmare No Yellow Shampoo zelf ook verzorgend is, is het altijd goed om ook een verzorgende (leave-in) conditioner te gebruiken.  
  3. Help mijn haren zijn paars geworden! Heb je de No Yellow Shampoo iets te lang laten intrekken en is je haar nu wat blauw of paars uitgeslagen? Geen reden tot paniek! Meestal is je haren wassen met een normale shampoo al voldoende om de gloed te verwijderen. Zo niet, ​dan zal een anti-roos shampoo, zoals Scalp Protect, goed helpen om de ongewenste gloed te verwijderen.   
  4. Fabel: No Yellow Shampoo licht mijn haren op. Dit is niet waar. Alleen een blondering kan jouw haar echt oplichten. Doordat de shampoo gele tinten verwijdert​, kan het wel lijken alsof jouw haren opgelicht zijn. De shampoo houdt je haren vooral lekker fris van kleur en zorgt ervoor dat de gele gloed wegblijft.   
  5. Let op! Vermijd zoveel huidcontact en absorberende materialen.  

Ervaar het zelf!

De No Yellow Shampoo van Calmare is verkrijgbaar in een flacon van 50, 250 of 1000 ml. Liever eerst even testen? Kies dan voor de mini van 50ml. Al overtuigd en weet jij ‘m wel te verkopen in je salon? Ga dan voor de 250ml. Voor de grootverbruikers onder ons is er de 1000ml verpakking! 

Bestel Calmare No Yellow Shampoo op kapper.calmare.nl

Shop als particulier op shop.calmare.nl

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter