Menu
Blogs / Producten

Uitgelicht: Silky Gloss Serum

Calmare Cosmetics – Silky Gloss Serum

Eerste hulp bij pluizig haar & meer… 

Pluizig haar, heb jij er weleens last van?

Eigenwijze springerige lokjes en haartjes wil je niet. Ze storen in je mooi gestylde kapsel. Die losse haartjes zijn vaak een teken dat je haar wat droog of beschadigd is. Droog en beschadigd haar breekt makkelijker af en zo ontstaan die korte haartjes. Daarnaast staan bij droog of beschadigd haar je haarschubben meer open om zoveel mogelijk vocht op te nemen uit de omgeving. Vaak zorgt dat alleen maar voor meer uitdroging. Gevolg: nog meer pluis. 

2 vliegen in 1 klap!

Een belangrijke veroorzaker van pluizig haar is blootstelling aan warmte van stylingtools. De hitte beschadigt je haar met pluis als gevolg. Een mooi product waarmee je én beschadiging tegen kan gaan én al ontstane pluis kan herstellen is Silky Gloss Serum 

Oude bekende

Silky Gloss Serum is al een tijdje op de markt onder de naam Sunshine. Aangezien het product veel meer doet dan de naam Sunshine doet vermoeden, hebben we gekozen voor een nieuwe naam en uitstraling!    

Silky Gloss Serum geeft inderdaad die zonnige glans, maar maakt het haar ook zijdezacht, geeft een levendige kleurdiepte en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf en hitte van bijvoorbeeld een stijltang. Het serum dringt diep in het haar door, voedt en versterkt het haar van binnenuit, voorkomt dat het pluist en geeft het haar zijn oorspronkelijke glans en veerkracht terug, zonder het te verzwaren. Verrassend veel voordelen in 1 product dus!  

How to use? 

Verdeel een aantal druppels Silky Gloss Serum over je handen. Breng het daarna gelijkmatig aan op met name de haarlengten en punten in nat of droog haar. Je hoeft het serum niet uit te spoelen. Silky Gloss Serum is verkrijgbaar in een flacon van 30ml. 


Extra voordelig!

Omdat Silky Gloss Serum een heel fijn verzorgend product is voor onder andere gekleurd haar, hebben we tot 28 oktober 2022 een leuke actie in combinatie met onze Activatorlijn. En ook die is sinds kort in een mooi nieuw jasje gestoken!

Kijk in onze shop bij Acties >

Of bestel hem hier als consument >

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter