Menu
Blogs / Producten

Uitgelicht: Styling Foams

PRODUCT UITGELICHT: Styling Foams

Voor fijner haar, dat wel wat extra stevigheid kan gebruiken! 

Meer body 

Voor mensen met wat fijner haar is een styling foam een heerlijke uitvinding! Het geeft meer body en stevigheid aan het haar, waardoor het makkelijker te stylen is, wat voller oogt en steviger aanvoelt. Foam, mousse, schuim, iedereen noemt het anders, maar we bedoelen hetzelfde! 


2 sterktes 

Volume en veerkracht voor alle haartypen! Calmare Styling Foam plakt niet en geeft stevigheid aan natuurlijk krullend tot stijl haar. Het wordt volledig door het haar opgenomen, waardoor je een natuurlijke look krijgt. Calmare Styling Foam is verkrijgbaar in verpakkingen van 400ml en in de varianten Normal & Strong. Welke sterkte kies jij? 

Extra bescherming 

Mooi meegenomen! De Foams van Calmare zijn zeer geschikt tijdens watergolven en föhnen. Ze beschermen het haar tegen de hitte van een styling tool.  

Vrij van parabenen, net als de Finish Sprays 

Wil je meer weten over cosmeticaproducten en parabenen? Lees dan nog eens onze blog hierover: Parabenen, wel of liever niet. Onze Foams zijn er in ieder geval vrij van!  

Fix je korting!

We eindigen 2022 met een geweldige stapelkorting! Stapel dozen Finish Spray en/of Foam en ontvang een mooie korting. Combineer de verschillende sterktes naar keuze! Voeg een doos toe aan je winkelwagen en bepaal zelf hoe hoog je stapelt. Kijk voor meer info en bestellen op https://kapper.calmare.nl/ 

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter