Menu

Haartrends najaar 2021

AUTUMN COLORS

De winter van 2021-2022 staat voor veranderingen. De haartrends zijn vernieuwend; de nieuwe kapsels enorm inspirerend, creatief en vooral divers. Het lijkt wel of we na het afgelopen gekke jaar een grote inhaalslag willen maken. Er mag en kan heel veel. Dit geldt voor de modellen en manier van knippen, maar zeker ook voor kleur. Naturel kleuren zijn nog steeds goed, vormen de basis, maar je mag daarin nu wel wat meer lef tonen. Welke kleur maakt niet uit. Blond, rood, bruin of zwart, zoek vooral het contrast op! 

https://biogolden.it/

Naturel met pit!

De haarkleuren voor het komende seizoen mogen gezien worden. De basis is wel rustig: effen en natuurlijke kleuren. De kleurnuances mogen lekker pittig.  

De natuur inspireert. Zachte, natuurlijke kleuren als de kleuren van stenen, zachte beigetinten, lichtbruine of rokerige kleuren vormen de basis. De tinten zijn nog steeds koel en assig, maar wel wat warmer dan we de afgelopen jaren zagen. De kleurnuances mogen met iedere kleur die je maar wil, maar ga voor intense kleuren en ook die zijn aan de natuur ontleend! De blondkleuren zijn weer wat warmer, hazelnoot of kaneelachtige kleuren. De rode tinten zijn vlammend en koperachtig. De kastanjebruine kleuren doen denken aan de diepe nuances van chocolade en koffie. En zwart? Ja, dat is echt ZWART! 

https://www.glamourista.nl/

Techniek

De trends zie je niet alleen in de haarkleuren terug, maar ook in de technieken. Highlights zijn weer een beetje geweest, passen ook iets meer bij de zomer. Kies nu voor microlights of balayage. Hiermee creëer je een up to date look met subtiele kleurschakeringen. Er ontstaat diepte in het haar, waardoor het een geraffineerde, bijna mysterieuze uitstraling krijgt. Wil je echt knallen met kleur? Ga dan voor de color block techniek: geen voorzichtige overloop of subtielgekleurde puntjes, maar de helft of een deel van het haar heeft een andere natuurlijke of kunstmatige kleur en de grens is duidelijk te zien. 

 beautydea.it/capelli-color-block/

Wij worden wel blij van al die kleuren en technieken! Daarom hebben we dit actiepakket voor je samengesteld:

AUTUMN COLORS: een verfpakket met alle tinten die je nodig hebt voor mooie diepe herfsttinten. Helemaal passend bij het seizoen, helemaal passend bij de trends. De natuur is de basis. Geen effen kleuren, maar een levendige melange met mooie kleurnuances. Cappuccino, kaneel, hazelnoot en espresso, je maakt ze extra voordelig met het AUTUMN COLORS pakket, bestaande uit deze 6 tinten: 7.3, 8.3, 9.3, 4.88, 5.88 en 7.4. 

Bestel het AUTUMN COLORS verfpakket hier

Recepten Autumn colors:

Cappuccino: 5.88 + highlights ingekleurd met 8.3 en 9.3 

Kaneel: 7.3 en een drupje 7.4

Hazelnoot: 7.3 (+ evt. highlights) 

Espresso: 4.88 en 5.88 (+ evt. highlights) 

Met welke kleur of techniek ga jij als eerste aan de slag? Deel je je resultaat met ons? @calmarecosmetics

Altijd leuk om te zien!! 

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter