Calmare Cosmetics

AL MEER DAN 40 JAAR EEN BEGRIP IN DE KAPPERSWERELD!

Onze visie

Bij Calmare vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze producten ook écht doen wat zij beloven. Alle producten worden eerst uitgebreid getest door ons testpanel van ervaren kappers voordat ze op de markt worden gebracht. Onze producten worden grotendeels in Nederland geproduceerd en zijn allemaal dierproefvrij. Een aantal producten, waaronder alle Calmare verf, is zelfs vegan. De producten van Calmare zijn fijn in gebruik én zijn scherp geprijsd. We bieden een compact, maar heel compleet assortiment aan verzorging, styling, kleuring en permanent. Kortom, alles wat je nodig hebt!

Persoonlijk & eerlijk

Bij Calmare ben jij in goede handen en helpen we je graag! Jij bent jij en geen nummer. In onze nieuwsbrieven en op onze socials en website delen we nieuwtjes, acties, inspirerende blogs en de laatste trends. Ons trainingsaanbod is divers, van knippen tot kleuren en van stylen tot productgebruik. Zo ben je altijd op de hoogte van alle technieken en trends. Met jouw technische vragen kun jij altijd bij Calmare terecht en wij staan jou graag persoonlijk te woord. En wat ook fijn is, bij Calmare ben je niet verplicht om in dozen te bestellen, jij bepaalt wat inkoopt.

Nederlands merk sinds 1979

Calmare Cosmetics is al ruim 40 jaar een Nederlands haarcosmeticabedrijf. Ooit zijn wij begonnen met de alom bekende Calmare Haarhersteller. Door de jaren heen is dit product qua inhoud minimaal veranderd. Maar wij als merk zijn dit zeker wel! In de loop der tijd hebben wij ons assortiment uitgebreid met nog meer verzorging, styling, verf- en permanentproducten. Ook is onze huisstijl met de tijd meegegaan en staan onze producten door de nieuwe frisse uitstraling perfect in iedere salon.

Calmare Cosmetics, in goede handen. Van eigen bodem.

Elke styling,
finish, type,
kleur of lengte
in goede handen

Voor elke uitstraling
ieder kapsel
en voor elke techniek
een product

Een exclusief product
ter verzorging voor haar
hem en voor jou

De kapper
De specialist
Dé professional

Geschiedenis

40 jaar terug in de tijd

Hoe het begon…

De Haarhersteller stamt uit 1981 en is dus al 40 jaar oud.

Lees meer

Calmare Cosmetics is al ruim 40 jaar een Nederlands haarcosmeticabedrijf. Ooit zijn wij begonnen met de alom bekende Calmare Haarhersteller. Door de jaren heen is dit product qua inhoud minimaal veranderd. Maar wij als merk zijn dit zeker wel!

In de loop der tijd hebben wij ons assortiment uitgebreid met nog meer verzorging, styling, verf- en permanentartikelen. Ook is onze huisstijl met de tijd meegegaan en staan onze producten door de hedendaagse no-nonsense uitstraling in iedere salon prachtig.

Contact opnemen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.