Calmare Cosmetics

Head Spa met Calmare

Head Spa behandeling

Door de totale ontspanning kan stress, vermoeidheid en zelfs hoofdpijn verminderen, de slaapkwaliteit verbeteren en doe je nieuwe energie op. 

Uitleg behandeling

Een Head Spa-behandeling is absoluut de ultieme ontspanning, maar dat niet alleen. Het doet wonderen voor het haar, hoofdhuid en geest. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, speciaal afgestemd op het haar en de hoofdhuid, worden deze diep gereinigd en rijk gevoed. Dit verbetert de conditie van het haar en de hoofdhuid, maakt haren glanzend en gezond, stimuleert de haargroei en bloedcirculatie en daarmee verminderen eventuele hoofdhuidproblemen. Ook de geest wordt heel blij van een Head Spa-behandeling. Door de totale ontspanning kan stress, vermoeidheid en zelfs hoofdpijn verminderen, de slaapkwaliteit verbeteren en doe je nieuwe energie op. 

BEHANDELSTAPPEN EN PRODUCTEN

Een Head Spa-behandeling begint met een analyse van het haar en hoofdhuid. Een belangrijke eerste stap, omdat een behandeling zo helemaal afgestemd kan worden op de specifieke behoeften van het betreffende haar en de hoofdhuid.  

Verder bestaat een behandeling altijd uit intensieve reiniging van het haar en de hoofdhuid, een hoofdhuidscrub of peeling, een stoombehandeling, wassen met een doelgerichte shampoo en een massage van de hoofdhuid met de hand en/of speciale head spa-tool met waterstralen. De behandeling kan op verschillende manieren afgesloten worden. Het is maar net wat je klant wenst en welke producten daarbij passen.  

Winactie!

Zelf zo'n ontspannende Head Spa ervaren? Wij verloten een behandeling van Beautysalon Belloise! Hoe maak je kans? Koop 't extra voordelige Calmare Head Spa-proefpakket met daarin alle basisproducten die je nodig hebt voor Head Spa-behandelingen in jouw salon en wie weet win jij die heerlijke Head Spa-behandeling! Meedoen kan t/m zondag 26 mei 2024. Op maandag 27 mei maken wij de winnaar bekend!🍀

12

DAYS

12

HOURS

12

MINUTES

12

SECONDS

"Voor de Head Spa behandelingen die ik geef in mijn salon, was ik op zoek naar een merk om mee te werken. Omdat het nog een vrij onbekende behandeling is, was deze zoektocht wat lastiger. Ik zocht een kappersmerk dat ook voldoende verzorgingsproducten in het assortiment heeft.

Wat ik ook belangrijk vind, is persoonlijk contact zonder dat dit opdringerig overkomt. Zo ben ik bij Calmare Cosmetics gekomen. Na een telefonisch gesprek is er voor mij een passend informatiepakket samengesteld om te kunnen testen. Er wordt goed met je meegedacht en al snel had ik een passende volgorde voor mijn behandelingen met super fijne en heerlijk ruikende producten!"

Marinka van Beautysalon Belloise

Nog geen zakelijk calmare-account?

Zakelijk aanmelden