Calmare Cosmetics

Keratine behandeling

Calmare Keratine behandeling

Droog of beschadigd haar? Met een keratinebehandeling met Keraphlex herstel je de haarstructuur. Speciale proteinemoleculen dringen diep door in het haar. Gebroken haarverbindingen worden hierdoor hersteld en versterkt.

Uitleg behandeling

Je kan de Keratine behandeling op 2 manieren toepassen:

Optie 1: De losse behandeling: Was het haar eerst met bijvoorbeeld Daily Care Shampoo. Meng vervolgens Keraphlex in de juiste verhouding en laat het minimaal 10 minuten afgedekt intrekken onder de Climazon (afhankelijk van de poreusheid van het haar van je klant).

Optie 2: Keratine behandeling tijdens de kleur- of permanentbehandeling. Voeg Keraphlex toe aan je blondeer-, kleur- of permanentproduct. Ook dan herstelt Keraphlex de haarstructuur en beschermt het 't haar tijdens het kleuren of permanenten.

Het resultaat? Gezonde, glanzende en zijdezachte haren!

Producten

Een goede shampoo zoals de Daily Care Shampoo. Keraphlex, het ultieme keratineproduct! Een behandeling met Keraphlex geeft het haar een flinke boost. Een verpakking Keraphlex bevat een beschermend serum, Stap 1, en een versterkende creme, Stap 2. Samen maken deze 2 producten beschadigd haar weer echt gezond!

voor thuis!

Leave-in Keratin

Deze verzorgende, snelwerkende leave-in conditioner hydrateert het haar intensief en laat het haar weer stralen en verzwaart niet. De toegevoegde ingredienten keratine, provitamine B5 en gemberextracten herstellen de haarstructuur en zorgen voor een goede doorkambaarheid en ultieme glans. Een ideale toevoeging aan de haarroutine als het haar veel in aanraking komt met chloor, zeewater of zon.

Nog geen zakelijk calmare-account?

Zakelijk aanmelden