Een exclusief product ter verzorging voor haar hem en voor jou

In goede handen

Met Calmare haal jij de kwaliteit van de kapper in huis. Voor haar, hem en voor jou. Kortom voor iedereen. Wat jouw haar ook nodig heeft; volume, bescherming, zachtheid of glans. Met ruim 40 jaar ervaring heeft Calmare de professionele oplossing voor jouw haarprobleem. De producten van Calmare zijn eenvoudig te begrijpen en gebruiken. Met Calmare Cosmetics ben jij in goede handen!

Wist je dat? De Calmare producten vaak volledig geproduceerd zijn in Nederland! Mocht het binnen Nederland niet lukken, dan zoeken wij zo dicht mogelijk bij huis. Zo is bijvoorbeeld de Haarhersteller volledig vervaardigd binnen Nederland. Van eigen bodem, in goede handen. 

Belofte

Wij bij Calmare vinden het belangrijk dat onze producten ook écht doen wat zij beloven. De kwaliteit van de kapper als norm is hierbij de sleutel. Calmare producten worden niet getest op dieren en worden waar mogelijk volledig geproduceerd in Nederland. Mocht het binnen Nederland niet lukken blijven wij zo dicht mogelijk bij huis. Van eigen bodem, in goede handen. Speciaal voor haar, hem en jou!