Calmare Cosmetics

Trainingen voor kappers

Calmare trainingen

Om bij te blijven in het vak en kwaliteit in je salon te kunnen blijven bieden is het goed én leuk om training te volgen. Ook dit bieden wij jou als Calmareklant graag. Werk je (nog) niet met Calmareproducten? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

We organiseren verschillende trainingen per jaar: trainingen op het gebied van kleuren, kniptechnieken, trends en styling. Een onderdeel van een training kan soms ook gaan over andere aspecten binnen je salon. We besteden dan bijvoorbeeld aandacht aan slim inkopen, omgaan met social media of advies in verkopen. Het aanbod is afwisselend en ieder jaar weer anders.

De trainingen zijn informeel, laagdrempelig en gericht op de dagelijkse praktijk. Er is ook altijd genoeg ruimte om te sparren met andere deelnemers en om onderling tips uit te wisselen.

Wil jij weten welke trainingen er momenteel op de planning staan? Meld je dan aan als kapper en kijk onder het kopje informatie!

Look&Learn Training

Lekker kijken, luisteren en vragen. Tijdens Look&Learn trainingen word je bijgepraat over de nieuwste trends en technieken van dat seizoen. Meestal neemt een trainer een eigen model mee bij wie hij of zij de betreffende technieken uitlegt en ter plekke toepast.

Praktijktrainingen

Wil je graag onder begeleiding van onze trainers zelf aan de slag? Ook dat kan! Een aantal keren per jaar organiseren we praktijktrainingen, waarbij je zelf een model meeneemt en direct de technieken, tips en tricks uitprobeert.

Locatie

Onze trainingen vinden vrijwel altijd plaats bij Kapsalon Figaro in Nunspeet. Dit is een mooie ruime salon, centraal gelegen, goed bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in training in een specifieke techniek of willen sparren met een van onze technisch adviseurs? Neem gerust contact op, dan kijken wij wat mogelijk is.

Maak nu jouw zakelijke account aan