Menu

Kwaliteit bij chemische kappersbehandelingen

Als kapper ga jij voor kwaliteit! Daar komt je klant tenslotte voor naar jou en daarmee bind je je klanten aan je salon. Iedere dag doe je daar je uiterste best voor, maar doe jij al het optimale? 

Bij al je behandelingen is kwaliteit van groot belang, maar zeker ook bij chemische behandelingen als kleuren en permanenten. Allebei behandelingen die impact hebben op het haar en de hoofdhuid. Daarbij is de kwaliteit van de behandeling zelf natuurlijk belangrijk én de kwaliteit van je resultaat en de houdbaarheid daarvan. 

Momentje voor jezelf

Voor heel veel vrouwen is een bezoekje aan de kapper een moment van relaxen, niets hoeven, beleving en genieten. Wel zo fijn als de behandeling dan prettig aanvoelt. Voorkom daarom zoveel mogelijk dat je klant geprikkel of jeuk voelt op de hoofdhuid. Een product als Calmare Nuance Protect is dan ideaal. Nuance Protect is een hoofdhuidbeschermende toevoeging bij het kleuren van het haar. De ingrediënten kamille en aloë vera werken verzachtend, beschermen de gevoelige hoofdhuid tegen irritaties en zorgen dat de verf niet in de hoofdhuid trekt. Nuance Protect is trouwens ook prima te gebruiken bij een permanentbehandeling, want ook die voelt niet altijd even fijn. Voeg Nuance Protect toe aan je verfpapje of permanentvloeistof en je klant zal het effect echt merken!  

Tip! 

Smeer ook altijd een kleine beetje pure nuance Protect op de contourrand. Dan trekt de verf niet in de hoofdhuid en gaat de vloeistof bij het permanenten niet irriteren onder de wattenrand. 

Duur? Dat valt echt reuze mee!

Slechts een klein beetje Calmare Nuance Protect is namelijk al genoeg! Je hebt bijvoorbeeld maar 5ml per 80ml verf nodig.  Uit 1 verpakking Nuance Protect kun je dus minstens 30 behandelingen halen! 

Bestel Naunce Protect >

Optimale haarkwaliteit = optimaal resultaat!

Wel niet, wel niet… Het gebeurt in iedere kapsalon, klanten die binnenkomen met een vrij droge bos haar, droog van nature of beschadigd door net iets te veel chemische behandelingen achter elkaar. Klanten met heel fijn haar, dat eigenlijk te zwak is voor een kleuring of permanent, die heb je ongetwijfeld ook in je klantenkring. Je twijfelt of je zal kleuren of permanenten, kan het haar dat wel aan? 

Het antwoord is ‘ja’! Je kan met een gerust hart je klant behandelen als je je verfpapje of permanentvloeistof verrijkt met een extra beschermend en zelfs herstellend product! 

Keraphlex, it is! 

Keraphlex versterkt, beschermt en repareert het haar! Het vermindert enerzijds haarbreuk en beschadiging tijdens het blonderen, kleuren en permanenten. Anderzijds verbetert Keraphlex het haar van binnenuit en herstelt en versterkt het reeds beschadigde haar. 

De speciale proteïnemoleculen dringen tot diep in het haar door. De gepatenteerde chemie repareert en maakt het haar zijdezacht en supersterk! 

Nog meer weetjes, lees voordelen, van Keraphlex: 

  • Je kan tot 9 tinten oplichten zonder kwaliteitsverlies van het haar 
  • Je bindt je klanten aan jou en je salon door verbluffende resultaten 
  • Keraphlex is plantaardig en vrij van parabenen en sulfaten 
  • Multi-toepasbaar bij verf, blondering en permanent 
  • In slechts 2 stappen toe te passen  
  • Een echt betaalbare investering: uit de kleine verpakking haal je minstens 15 behandelingen en bij toepassing bij permanent nog veel meer! 
  • Lees hier meer over Calmare Permanent en de Keraphlex

Bestel Calmare Keraphlex >

De beste kapper ben jíj!

Door nét dat beetje meer te doen, onderscheid je dus in de grote en nog steeds groeiende poel van kapsters en maak jij het verschil! Een relatief kleine investering, in tijd én geld, met een groots effect!  

Tot slot

Vraag gerust naar meer info en prijzen bij Calmare Cosmetics!
Contact opnemen >

 

Lees hier meer:

Calmare collectie Permanent >

Calmare collectie Kleuring >

Nog geen reactie

    Laat een bericht achter