Stylingtrends 2023 | Middellang & lang haar

Stylingtrends 2023 | Middellang & lang haar

Stylingtrends 2023 | Deel 2 

Vorige week deelden we de nieuwste trends voor korte koppies. Deze week zijn de trends voor middellang en lang haar aan de beurt. Laat je inspireren! 

MIDDELLANG HAAR 

Voor middellang haar is er zoveel keus aan modellen! We zetten een aantal trends op de rijtje, kapsels die je kan aanpassen naar je eigen gewenste lengte.  

De Bob

De Bob, we zagen ‘m ook al bij de trends voor de korte koppies. De Bob is altijd te vinden in het haarmodebeeld. Tijdloos, hip, alleen soms zie je wat veranderingen in vorm en details. Een fijn en comfortabel kapsel, dat altijd kan! Wat maakt de Bob dan de Bob van 2023? Een asymmetrische pony, een rechte snit en een medium scheiding maken de Bob helemaal van nu. 

Een middellange Bob is misschien wel het mooist. Het omlijst het gezicht en geeft een elegante look. Een Bob in steil haar of met wat speelse krul of slag, het kan allebei!

Clavi-Cut 2023

Een cool trendy kapsel waarbij het haar precies op de sleutelbeenderen valt. Het voorste deel is meestal iets langer dan de achterkant. Sjiek steil, zachte beachy waves of lekker gekruld, de clavi-snit past bij elke vrouw, elk haartype of gezichtsvorm.  Een rond gezicht zal er langer door lijken, een hoekiger gezicht verzacht. De Clavi-Cut kan iets speelser lijken door het te combineren met een pony of door er wat laagjes in te knippen.

Shaggy Mullet

Het meest controversiële kapsel ooit. Toen dit kapsel terugkwam in het modebeeld, werd veelal gedacht dat het voor maar 1 seizoen zou zijn. Maar niets was minder waar. In 2023 mag ie zelfs nog wat ruiger gestyled met een korte kruin en lange pony. In deze vorm past de mul bij alle gezichtsvormen en haartypes.

Aurora 2023

Dit trendy kapsel van 2023 maakt jonger, geeft volume aan dunner haar en is lekker vrouwelijk. Maak je Aurora-look af met een pony en ‘gescheurde’ lokken, steil of met lichte krullen.  

LANG HAAR

Ook voor langere lokken is er veel keuze. Laagjes, steil, gekruld, met of zonder pony, wat jij wil!

Gelaagd kapsel

Eigenlijk is dit geen trend en kan ie altijd, omdat het heel stijlvol en veelzijdig is. Het is zowel bij dik als wat dunner haar toe te passen. Dik haar kun je uitdunnen en zo lichter maken. Bij dunner haar geeft het, mits goed geknipt of gesneden, juist meer volume en beweging in het haar.

Lang haar met krullen, rechte pony of accessoires 

Deze looks behoeven weinig uitleg, daarom sluiten we af met nog wat foto’s ter inspiratie.  

Tot zover de trends van nu. Ook benieuwd naar de trends voor kort haar, check ze hier. We hopen dat je er leuke ideeën en inspiratie uit hebt gehaald! Én, mooie resultaten mogen gedeeld worden hoor!
#calmarecosmetics @calmarecosmetics
 

 

Literatuurlijst:

https://www.hadviser.com/bob-hairstyles/

https://nl.pinterest.com/kel1253/bob-met-pony/

https://marieclaire.be/nl/krullen-kapsels-curl-secret-babyliss

https://nl.pinterest.com/JolandaHaarmode/pittige-halflang-haar-kapsels/

https://nl.pinterest.com/faikavandekerkhove/kapsel-lang-haar-laagjes/

https://www.wewomen.be/beauty/album1061777/50-ideeen-voor-kapsel-in-laagjes

http://mistlar.blogspot.com/2017/06/kapsel-met-pony-en-laagjes.html

https://nl.pinterest.com/ffindthehindyah/mullet-shag/

https://www.kapsels.net/kapsels18/kapsels-haarkleuren-1.htm

https://www.harpersbazaar.com/nl/beauty/g616/supersnelle-kapsels/


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.