Trend Colors Autumn '23

Trend Colors Autumn '23

Tijd voor wat kleurinspiratie! Na een zonnige zomer met veel lichte, frisse tinten verlangen we in de herfst weer naar wat meer diepere, donkere tinten. Dit jaar zien we in de trends weer wat meer warmte terug, in koper, rood en hazelnoot bijvoorbeeld. Laat je inspireren door de belangrijkste trends van dit najaar:  

Milky Chocolate 

Tijdloos, chic en onderhoudsvriendelijk, dat zijn absolute voordelen van chocoladetinten. Deze fijne haarkleurtrend voor de herfst zien we ook dit jaar weer terugkomen, eigenlijk verdwijnt ie nooit. In de kleurlijn van Calmare vind je heel mooie chocoladetinten, intens en diep van kleur! 

Bamboeblond 

Blond is er in ontelbaar veel variaties, we hebben al heel wat trends voorbij zien komen. In dit najaar gaan we voor bamboeblond: een mooie combinatie van wat lichter blond met donker, assig blond. Met de blondtinten van Calmare kun je deze mix heel goed maken. Mag de kleur nog wat assiger? Matteer 'm dan af met No Yellow Shampoo 

Candlelight brunette 

Blond, bruin, blond of toch liever bruin? Of allebei!! Candlelight brunette is de oplossing voor als je twijfelt tussen blond en bruin of gewoon echt niet kan kiezen. Je zou het ook wel bronde kunnen noemen.  

''Bronde”: de bronde haarkleur is een natuurlijke mix van blond en bruin haar. Al jarenlang, en de laatste jaren eigenlijk weer steeds meer, halen we onze kleurinspiratie vooral in de natuur. Zachte tinten als bruin en beige zie je altijd veel terug in haar- en beautytrends.'' (bron blog: Wat is het verschil tussen Bronde, Ombre en Sombre)

 Chestnut 

Een niet te missen trend voor dit najaar is de kleur chestnut. Dit is in de herfst van 2023 misschien wel dé kleur die je echt overal terug zal zien: optimaal herfsttint en makkelijk te onderhouden! Een prachtige bruintint met een warme gloed, te creëren met een mix van bruin en koper 

Deep red 

Heb je lef, houd je van rood en wil je weleens wat anders? Kies dan voor een dieprode kleur! Het is misschien niet de kleur die bij iedereen past, maar als je van een beetje experimenteren met je haar houdt: go for it! Bij Calmare heb je genoeg keuze in prachtige rode en mahonierode tinten 

Deep copper 

Koele tinten waren de afgelopen jaren dé trend. Warmte zien we al wel steeds meer terugkomen en dat kan heel goed en opvallend met de felle kopertint! Als jij deze rigoureuze verandering ben jij 100% trendy.
  

Wil je nou meer weten over Calmare Kleuring of het gehele assortiment? Kennismaken met onze producten kan heel handig en voordelig met onze Proefpakketten. Van iedere lijn is er eentje! 


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.