Flush it!

Flush it!

Uniek permanent product maakt spoelen overbodig!

Permanenten, je doet het misschien niet zo vaak meer. Maar áls je het dan wel doet, dan het liefst zo makkelijk mogelijk, toch?! Het inwikkelen van de haren is altijd al een tijdrovend klusje. Daarna nog spoelen, fixeren, wassen, drogen, stylen, je bent er maar druk mee. Eén van die stappen kan echter een heel stuk sneller en eenvoudiger! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

Niet spoelen maar ‘Flushen’!

‘Minimaal 5 minuten spoelen na de inwerktijd’ is je geleerd op de kappersschool. Een stap in de permanentbehandeling die dus veel tijd kost. Snel vergeten, want met Aqua Flush hoeft dat lange spoelen niet meer! De Aqua Flush is namelijk de ideale hulp bij een permanentbehandeling. Lang achteroverleunen in de wasbak is niet meer nodig! De Calmare Aqua Flush stopt het omvormingsproces in het haar direct. Dit bespaart niet alleen een hoop tijd en daarmee geld, maar ook verbruik je veel minder water en is de onprettige houding voor je klant niet meer langdurig nodig. Dankzij de werkzame stoffen behoudt het haar zijn veerkracht en verbetert zelfs het resultaat van de permanent. 

Klantvriendelijk, tijdbesparend, kostenbesparend én milieuvriendelijk, dat is Aqua Flush!

Bekijk hier de 6 stappen van onze Aqua Flush op Youtube.

Doseren

Per behandeling heb je maar een klein beetje nodig. Je mengt 20ml Aqua Flush met 480ml water in de speciaal voor Aqua Flush ontworpen opbrengflacon. Dit verdeel je over de gewikkelde haren en laat je 30 seconden, echt maar zo kort, inwerken. Daarna dep je de haren droog, je spoelt nu niet. Aansluitend fixeer je volgens de gebruiksaanwijzing van de fixeerbehandeling, sluit vervolgens je behandeling af zoals je dat altijd doet en klaar ben je!

Zelf ervaren?

Aqua flush is een uniek product en alleen verkrijgbaar van Calmare Cosmetics.

Bestellen? Kijk snel op kapper.calmare.nl. Ook leuk als je de voordelen allang hebt ervaren natuurlijk!!

Liever eerst even testen? Met ons proefpakket permanent kan je voor een leuke prijs een aantal producten uitproberen! 

 


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.