Haarverzorging na de zomer

Haarverzorging na de zomer

Of nu wel of niet naar het buitenland bent geweest. Waarschijnlijk heeft jouw haar deze zomer veel zon gezien. Hartstikke lekker natuurlijk, maar je haar zal het iets minder prettig vinden. Door de felle zonnestralen kan jouw haar nu wat droog en stroef aanvoelen. Daarom 5 tips om jouw haar weer in topvorm te krijgen!

#1 Was je haar met een extreem verzorgende shampoo & conditioner

Zacht en glanzend haar begint bij het wassen. Er bestaat echt degelijk verschil tussen shampoos. Shampoos tegen vet haar en shampoos voor blond haar kunnen het haar uitdrogen. Kies liever voor een shampoo met verzorgende oliën  of een shampoo speciaal voor je gekleurde haar.

Breng je  verzorgende conditioner niet aan op té nat haar. Je haar heeft zich dan namelijk al volgezogen met het water en dan past er geen verzorgingsproduct meer bij!

 

#2 Masseer je hoofdhuid

Masseer je hoofdhuid tijdens het wassen van je haar om de bloedcirculatie te stimuleren. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd. Win-win, want het is ook nog eens heerlijk ontspannend!

 

#3 New Hair Energy Mask

De beste manier om je haar een flinke oppepper te geven blijft een haarmasker. Een van onze maskers heet niet voor niets New Hair Energy. Dit masker voedt en herstelt het haar van wortel tot in de punten op basis van essentiële oliën. 

 

#4 Verzorg dagelijks

Beschadigd haar is nu eenmaal niet weer hersteld binnen een dag. Daarom is het belangrijk je haar te blijven voeden. Dit kan met een lekkere haarcrème zoals de Haarhersteller of een zachte olie. Breng iedere dag een drupje aan in de haarpunten.

 

#5 Overweeg een extra knipbeurt

Blijven je punten droog en kwetsbaar? Laat je haar dan even bijpunten bij de kapper.

 


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.