Papa kan het ook!

Papa kan het ook!

 ‘Mama, mama, mamaaaaaa!’ Als er iets gedaan moet worden, is het altijd mama die geroepen wordt. Zo herkenbaar... Maar er zijn best wat klusjes die ook papa prima kan, zoals het verzorgen van je dochters haren. Daarom in deze blog wat tips voor papa! 

‘Hoe maak ik in een handomdraai een verzorgd geheel van die lange, warrige haren van mijn dochter? Met deze basistips kom je al een heel eind! 

1.Gebruik voor het borstelen áltijd een  keratine spray. Dit spray je op het haar en hoef je niet uit te spoelen. Een paar spuitjes is voldoende! Je borstel glijdt zo veel makkelijker door de haren heen.

2. Zorg voor een goede borstel. Niets is zo vervelend als een borstel die steeds vast blijft zitten in het haar. Begin onderaan met borstelen, zodat je niet alle klitten in één keer pakt. 

3. Begin als het haar nog licht vochtig is. Vooral vlechten gaat dan veel gemakkelijker!  

4. Een simpele, maar met succes verzekerde look! Maak een staart, maar trek deze nog niet strak. Steek tussen het hoofd en het elastiek je duim en wijsvinger en trek de staart van boven, er helemaal doorheen. Trek het elastiek zachtjes strakker aan.  Zie foto voor het resultaat!

5. Pimp jouw kapsel met een leuke haaraccessoire, zoals een lint, grote strik of haarband. 

6. ’s Nachts kunnen kinderen flink liggen woelen, wat resulteert in knopen in het haar. Borstel het haar voor het slapengaan goed door en maak een vlecht. Dit scheelt 's ochtends een hoop tijd en gegil! 😉 

Zo, dat klusje kunnen we voortaan prima aan papa overlaten! Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.