Hello Care, Goodbye Yellow!

Hello Care, Goodbye Yellow!

Matte blondtinten en toch glanzend en gezond haar?

No Yellow Shampoo, echt onmisbaar in je salon. Mooie matte blondtinten zijn al jarenlang hip. Een trend kun je het echt niet meer noemen. Wij noemen het dan ook wel een blijvertje!  

Die mooie assige tinten kun je heel goed onderhouden met een No Yellow Shampoo. Het nadeel van veel No Yellow Shampoo’s is alleen dat het haar er vrij droog en stug van wordt, zeker bij regelmatig gebruik ervan. Máár, er is er eentje die dit niet doet en je haar ook nog eens goed verzorgt en gezond en glanzend houdt! 

Eerst even wat achtergrond info…

Pas geblondeerd haar heeft een prachtige kleur. Zeker als je het afmatteert met een No Yellow Shampoo of toner. Helaas komen er vaak na enige tijd toch weer die gele tinten doorheen: de eigen, warmere pigmenten komen weer terug. Deze gele gloed kan verschillende oorzaken hebben: 

  • Voeding; 
  • Medicijngebruik; 
  • Roken; 
  • Zonlicht; 
  • Zwemmen in water met chloor 

Yes, is er een oplossing tegen gele tinten!

Voorkomen kun je die gele gloed eigenlijk niet. Oplossen kun je het probleem gelukkig wel! Iedereen kent inmiddels wel no yellow shampoo, de veel sterkere variant van de zilvershampoo. Ieder haarcosmeticamerk heeft er wel een in het assortiment. De keuze is reuze kun je wel zeggen.  

Droge bos bij regelmatig gebruik

Een veelgehoord probleem van no yellow shampoo is dat bij regelmatig gebruik, en dat is wel nodig om een mooie frisse koele tint bij te houden, het haar droog, dof en stug wordt. Dat is natuurlijk vervelend en niet de bedoeling. Calmare heeft daarom een No Yellow Shampoo ontwikkelt met extra toegevoegde verzorgende ingrediënten. De citroenextracten en krachtige paarspigmenten in de Calmare No Yellow Shampoo matteren blonde haren tot de meeste koele tint; het verzorgende olijfserum en duurzaam geteelde oliën maken de shampoo zacht en verzorgend.  

Nog enkele tips en weetjes 

  1. Power: omdat No Yellow Shampoo ontzettend krachtig is​, raden wij aan de shampoo gemiddeld 3 minuten in te laten trekken. Zeker geblondeerd haar kan wat poreuzer zijn, waardoor de kleur ​gemakkelijk kan doorslaan. Ben jij niet bang vooreen heftiger effect? Ga dan voor 5 minuten, maar nooit langer.  
  2. Extra care: ondanks dat Calmare No Yellow Shampoo zelf ook verzorgend is, is het altijd goed om ook een verzorgende (leave-in) conditioner te gebruiken.  Verzorgen kan je nooit te veel doen! 
  3. Fabel: No Yellow Shampoo licht mijn haren op. Dit is niet waar. Alleen een blondering kan jouw haar echt oplichten. Doordat de shampoo gele tinten verwijdert​, kan het wel lijken alsof jouw haren opgelicht zijn. De shampoo houdt je haren vooral lekker fris van kleur en zorgt ervoor dat de gele gloed wegblijft.  
  4. S.O.S.: Help mijn haren zijn paars geworden! Heb je de No Yellow Shampoo iets te lang laten intrekken en is je haar nu wat blauw of paars uitgeslagen? Geen reden tot paniek! Meestal is je haren wassen met een normale shampoo al voldoende om de gloed te verwijderen. Zo niet, ​dan zal een anti-roos shampoo, zoals Scalp Protect, goed helpen om de ongewenste gloed te verwijderen.  
  5. Let op! Vermijd zoveel huidcontact en absorberende materialen. 

Ben jij kapper? Bestel Calmare No Yellow Shampoo op kapper.calmare.nl


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.