Hippe wikkeltechnieken voor permanent

Hippe wikkeltechnieken voor permanent

HIPPE WIKKELTECHNIEKEN VOOR PERMANENT

Krullen zijn hip! Ze geven je haar een speelse look en zorgen voor volume en body in je haar. Grappige is dat mensen natuurlijke krullen soms liever steil haar willen en mensen met steil haar willen juist die krul. Nou, dat kan en daarover gaan we het in deze blog uitgebreid hebben! Want als je besloten hebt permanent te willen, wat voor krul wil je dan? Grof en wat nonchalanter, een fijnere en meer strakkere krul, pijpenkrullen, een gelijkmatige krul of juist een sterkere krul in de punten, het kan allemaal als je maar de juiste wikkels en techniek gebruikt!  

Body Wave  

Zachte golven die je haar veel body geven. Ideaal voor wat fijner haar dat wel wat volume kan gebruiken! Een body wave permanent geeft een nonchalante losse krul en textuur. Je haar is hierdoor makkelijk te (re)stylen en oogt lekker vol. De body wave wordt ingezet met grovere wikkels. De geschikte vloeistof hiervoor is Volume Lotion, ideaal voor zeker 2 maanden natuurlijke ondersteuning met behoud van de natuurlijke glans van het haar.  

Body Wave Permanent

Beach Wave 

De beach wave permanent lijkt erg op de body wave permanent, maar bij beach wave gebruik je een iets kleinere wikkel. Hierdoor krijg je een wat fijnere krul en meer textuur in je haar, net wat meer merkbaar dan bij de body wave permanent. 

Een beach wave komt het mooist tot z'n recht in gelaagd haar. Je krullen zijn dan mooi verdeeld over je haar en niet geconcentreerd in de uiteinden. Ook bij de beach wave kun je het beste kiezen voor Calmare Volume Lotion 

Beach Wave Permanent

Spiraal permanenten 

Een verticaal ingezette permanent, strak gewikkeld met spiraalvormige staafjes. Resultaat: een intens gekrulde look, kurkentrekker vormige krullen met veel volume. Om een mooie natuurlijke look te creëren kan je gebruik maken van een paar verschillende maten staafjes. Spiraalpermanent wordt, anders dan de meeste permanenten, verticaal gerold. Omdat je extra power in je vloeistof nodig hebt, ga je bij voorkeur hier voor een klassieke permanentvloeistof, Neutral Wave Lotion. Afhankelijk van de conditie en structuur van het haar kies je voor N1 (normaal haar), P2 (gekleurd of poreus haar) of F0 (stug en weerbarstig haar). 

Spiraal Permanent

Multi-textured perm 

...de perfecte manier van permanenten voor natuurlijke krullen. We benoemden dit al even bij de spiraalpermanent, maar deze techniek kan je natuurlijk ook toepassen met de gewone rechte wikkels. Door 2 verschillende maten te gebruiken krijg je diversiteit in krullen, die mooi over en rondom elkaar vallen. Belangrijk is wel dat het haar voldoende lang is, in half lang haar komt deze techniek niet mooi tot z'n recht.  

Permanent Multe Textured

Partial perm 

Gedeeltelijke permanenten in een deel van het haar in plaats van all-over. Je kan kiezen voor een root perm, een permanent alleen bij de haarwortels voor extra volume, voor alleen krullen in de uiteinden voor een beetje meer textuur of secties van het haar een meer homogene haartextuur te creëren (spot perm). Helemaal hip is een partial perm bij jongens, in de langere lengtes bovenop.  

Partitial Permanent

Bij zowel de multi-textured als de partial perm maak je ook gebruik van een van de Neutral Wave Lotions. 

Leuk om ook te lezen...

...onze blog Permanent, terug van weggeweest! Daarin lees je wat meer technische info, over onze permanentvloeistoffen, Aqua Flush en de fijnste verzorgende producten voor tijdens en na een permanentbehandeling.  

Profiteer van extra voordeel op Aqua Flush! Tot en met 23 juni krijg je bij aankoop van 2 stuks er eentje gratis bij! Gelijk shoppen? Klik dan hier!

Veel leesplezier! 


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.