Hair Essentials Annika

Hair Essentials Annika

Leuk om mijn favorieten van Calmare met jullie te delen! 

Het eerste product van Calmare waar ik fan van ben geworden is de Haarhersteller. 

Voorheen heb ik jaren in een kapsalon gewerkt en daar was mijn eerste ontmoeting met het merk Calmare Cosmetics en het product wat ik veelal gebruikte in de kapsalon. 

De haarhersteller geeft een heerlijke verzorging en biedt bescherming tegen droog, dof en beschadigd haar. Opbrengen op droog of handdoekdroog haar, zonder dat je het hoeft uit te spoelen en heel fijn en belangrijk, je haar wordt er niet vet van! Ideaal product dus voor optimale verzorging! 

Na de kapsalon ben ik bij Calmare Cosmetics terechtgekomen en ontdekte ik dat er nog zoveel meer heerlijke producten van Calmare zijn! Zelf heb ik niet altijd een vast haarritueel, het is maar net waar ik zin in heb en hoe ik mijn haar draag die dag. Ik heb steil haar en houd van volume! 

Mijn “Hair Essentials” op een rij:  

  • Color Care ShampooHeerlijk voedende shampoo die het haar verzorgt en beschermt, waardoor de kleur langer behouden blijft. 
  • Repair Treatment Conditioner: Voor in de punten. Die worden intensief verzorgd waardoor het haar zacht, glad en doorkambaar is. De repair treatment laat ik even inwerken en spoel ik vervolgens goed uit. 
  • Setting Spray: Na het wassen voor maximale versteviging, geeft een sterke elastische hold, glans en volume. 
  • Styling Boost: Om makkelijk en snel extreem volume te creëren. Voor een boost-effect breng ik de poeder aan bij mijn haaraanzet en masseer met mijn vingertoppen tot het gewenste resultaat. De poeder kan je ook op je handen wrijven en in droog haar masseren. Mijn haar wil ik ook weleens opsteken of vastzetten en dan is de boost ook ideaal voor extra grip, zodat de schuifjes en m’n kapsel goed blijven zitten. 
  • Finish Spray Extreme: Dit is ook een product waar ik niet zonder kan! Het geeft maximale fixatie & volume, fijne stevigheid en glans voor een gestylde look. 

Als kapster kan ik het natuurlijk niet laten en doe ik ook nog steeds het haar van anderen. Ik sluit daarom af met een aantal toppers waar ik bij hen vaak gebruik van maak:  

  • Lagune gel: Om een stevig kapsel te creëren. Het kan in droog of vochtig haar en is ook ideaal om het weer eenvoudig te restylen met een beetje water. 
  • Clay Wax: Voor een natuurlijk mat effect, sterke hold en rommelige look. 
  • Leave-in Keratin: Heerlijk voedend, wat de doorkambaarheid bevordert en waarmee het haar een mooie glans krijgt en niet verzwaart. 

Het is heerlijk om de producten van Calmare te gebruiken, maar ook om ermee bij anderen te variëren en te proberen bij verschillende haartypes. Wat past bij hem of haar om een mooi verzorgd en gestyled kapsel te creëren?  


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.