Hair Essentials Elisa

Hair Essentials Elisa

Hair Essentials by Elisa

Leuk om te delen dachten wij... Wat gebruiken wij zelf van Calmare Cosmetics voor ons eigen haar? Ik doe de aftrap! Helaas ben ik niet gezegend met een mooie volle bos. Mijn haar is heel fijn van structuur, steiler dan steil en met 1 windvlaag uit model te blazen. Het is wel gewillig en makkelijk in model te brengen, maar voor wat volume en body heb ik echt wel de nodige producten nodig.  

Daarom no. 1: de Spa Fresh Volume Shampoo! Hiermee voelt mijn haar lekker stevig en ik word heel erg blij van de frisse geur van deze shampoo. Door de rozemarijn- en eucalyptusextracten waan ik me heel eventjes in de sauna, een heerlijk ontspannen begin van de dag. 

No. 2: de No Yellow Shampoo2 á 3x per week doe ik vlak voor het uitspoelen van mijn shampoo een beetje No Yellow door mijn nog ingesopte haar. Dit laat ik heel even intrekken. Niet te lang, want in mijn fijne haar slaat de shampoo best snel door. Door ‘m zo te gebruiken, gebeurt dit niet en kan ik wel m’n blonde haar mooi mat en fris blond houden. 

No. 3: Styling Foam Strong: echt onmisbaar voor mij. En echt heel eerlijk, ik heb heel verschillende foams gebruikt, maar dit is echt de állerfijnste! Verzwaart en plakt absoluut niet, maar geeft wel een heerlijke stevigheid. 

Om mijn kaarsrechte haar wat body en volume te geven gebruik ik iedere dag een krultang. Hiervoor doe ik altijd een drup Argan Oil Treatment in mijn haar om het te beschermen en wat glans mee te geven. No. 4 dus! Ik vind Argan Oil Treatment echt een superfijne olie, niet vet, plakkerig of zwaar. En omdat je maar zo weinig nodig hebt, doe ik wel een half jaar met een flesje, tenzij onze dochters ‘m weer ontdekt hebben in de badkamer...   

Nu zit mijn haarritueel erop! Nog even afsluiten met no.5 Finish Spray Extreme. Een beetje power heb ik wel nodig om een hele dag blij in de spiegel te kunnen kijken. Deze finish spray fixeert op soepele wijze en dat is fijn! Want ik houd absoluut niet van een stijf kapsel waar geen beweging in zit.  

Tegen alle adviezen in, was ik mijn haar bijna iedere dag. Soms heb ik geluk, sta ik op en zit mijn haar nog best prima! Dan sla ik graag het wassen over en gebruik ik wat Styling Boost (no. 6) om iets volume bij de aanzet te creëren. No. 6 dus!

Al met al een heel pakket Calmare producten! Niet alleen omdat ik voor dit fijne merk werk, maar vooral om ze gewoon echt goed bevallen! Benieuwd naar de hair essentials van Miranda? Zij zal ze binnenkort met je delen! 


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.