Ibiza look

Half up, Half down

Inspiration time! Semi-updo’s: in een handomdraai een mooie look zonder er al te lang mee bezig te zijn. Handig voor jezelf, omdat je nog meer dingen te doen hebt. Handig als je volgende klant eigenlijk al aan de beurt is, maar je de klant die op dat moment nog in je stoel zit gestyled en wel de deur uit wil laten gaan. Én handig om te maken bij je dochter die niet zo lang stil wil zitten! 

Aan de slag! 

Dubbele mini-knot: deel het scalpgedeelte van het haar af en maak een middenscheiding. Vlecht aan beide kanten het haar een stukje in en maak vast met een klein doorzichtig elastiekje. Draai aan beide kanten de staart in een knotje en steek deze naar achteren vast. 

Dubbele mini-knot

Schuine invlecht: vlecht het haar van voor naar achteren. Alleen het haar bovenop de scalp vlecht je mee. Voor een wat nonchalantere look trek je de vlecht nog iets los. 

Schuine invlecht

Ibiza Look: maak een aantal vlechtjes aan de zijkant, wij maakten er 2. Steek deze naar achteren vast, waarbij de speldjes verstopt onder het loshangende haar. Maak je look helemaal af met mooie krullen in de lengtes. 

Ibiza look

Bubble Tail: deel de scalp af en maak een staart met een doorzichtig mini-elastiekje. Herhaal dit een aantal keer in de lengte van de staart en trek steeds het haar iets los, zodat er een ‘bubble’ ontstaat.  

Bubble tail

Snel, simpel, maar toch heel leuk!


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.