Menu

Styling

‘Als je haar maar goed zit!’ Calmare biedt een ruime keus aan stylingsproducten, voor ieder wat wils. Dun, dik, stug, stevig of fijn haar, voor elk haartype is er een geschikt product.

Volumepoeder

Een van onze bestsellers is de Calmare Styling Boost. Deze volumepoeder geeft in no-time extreem veel volume aan het haar. Het haar krijgt grip en structuur. Ideaal voor feestkapsels en bruiden, maar ook voor bijvoorbeeld een barberstyle met kuif/lok.

Gel, Wax & Paste

Het Calmare assortiment bestaat uit meer soorten gels, waxes en pastes. De stylingproducten hebben verschillende sterktes. Zo is de Lagune een sterke gel en de Care & Shine Wax een verzorgende wax met soepele versteviging. Wil je graag eens wat uitproberen? Laat het ons weten!  

Haarlak & Haarspray

De Calmare sprays bestaan uit aerosol haarlakken, een natte lak en 2 verstevigende sprays. De haarlak is verkrijgbaar in 3 sterktes, van normaal tot extreme. De Föhn Spray en Setting Spray bevatten beiden verzorgende en beschermende ingrediënten, zoals Aloë Vera en Jojoba-olie.

Haarfoam

De Calmare Styling Foam geeft het haar veerkracht en volume. De Calmare foam bevat ook verzorgende bestanddelen en droogt het haar niet uit. Ook wordt het haar beschermd tegen de hitte van bijvoorbeeld een föhn. De haarfoams zijn verkrijgbaar in twee sterktes en bevatten geen parabenen.

Wil jij een van deze producten bestellen? Dat kan!
Ga hiervoor naar een van onze webwinkels.