Menu

Verzorging

Niets is zo belangrijk als een goede verzorging van het haar. Dat voel je en zie je. De Calmare verzorgingslijn is goed en compleet, met voor ieder haartype of -probleem het juiste product.

Shampoo

Calmare biedt voor ieder haartype een passende shampoo. Met 10 verschillende shampoos kan er altijd gewassen worden met een shampoo die goed bij het haartype past. Of het nu gaat om roos bestrijden, een jeukende hoofdhuid, de kleur goed vasthouden, afmatteren of gewoonweg dagelijks verzorgende reiniging. Alle shampoos van Calmare zijn parabenenvrij en niet getest op dieren.

Conditioner  

Op dit moment bevat het assortiment twee conditioners. De Repair Treatment Conditioner is een diepwerkende conditioner. De conditioner is verrijkt met voedende Jojoba-olie om uitdroging te voorkomen. De Repair Conditioner maakt het haar glad, zacht en doorkambaar zonder het haar te verzwaren. De tweede conditioner is een leave-in spray conditioner. Deze conditioner bevat keratine en zijde-proteïne en zorgt ervoor dat het haar weer elastisch en veerkrachtig wordt. Perfect geschikt voor makkelijk breekbaar haar.

Maskers & Oliën

Al ruim 40 jaar is Calmare bekend om haar niet te evenaren leave-in crème: de Haarhersteller. Zoals jij als geen ander weet, zijn maskers dé oppepper voor het haar.

Dankzij het ruime assortiment kun jij een perfecte verzorging voor thuis en in de salon bieden. Of het nu gaat om weerbarstig haar, kleurverzorging of een oppepper na invloeden van buitenaf.


Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze producten?

Bekijk en bestel ze op een van onze shops!