Menu

Ons verhaal

Onze visie

Bij Calmare vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze producten ook écht doen wat zij beloven. De producten van Calmare zijn eenvoudig te begrijpen en gebruiken. Wij willen dit allemaal doen voor een schappelijke prijs. Alle producten worden eerst uitgebreid getest door de experts voordat ze op de markt worden gebracht. Onze producten worden grotendeels in Nederland geproduceerd en zijn allemaal dierproefvrij. Een aantal producten, waaronder alle Calmare verf, is zelfs vegan.

Over Calmare Cosmetics

Bij Calmare ben jij in goede handen en sta je er nooit alleen voor. Met behulp van het volledige Calmare assortiment kan jij eenvoudig iedere haarstijl creëren en dankzij de trainingen en social media posts ben jij op de hoogte van alle technieken en trends. Met jouw technische vragen kun jij altijd bij Calmare terecht en zij staan jou graag persoonlijk te woord. Bij Calmare ben jij je geen nummer en ben je als kapper niet verplicht om in dozen te bestellen. De producten van Calmare zijn dierproefvrij en de verf bevat geen PPD. Calmare is een Nederlands merk en veel producten worden ook vlakbij huis geproduceerd. Van eigen bodem, in goede handen. Wel zo prettig! 

Elke styling,
finish, type,
kleur of lengte
in goede handen
Voor elke uitstraling
ieder kapsel
en voor elke techniek
een product
Een exclusief product
ter verzorging voor haar
hem en voor jou
De kapper
De specialist
Dé professional

Calmare Cosmetics, in goede handen. Van eigen bodem.

Geschiedenis

40 jaar terug in de tijd

Calmare Cosmetics is al ruim 40 jaar een Nederlands haarcosmeticabedrijf. Ooit zijn wij begonnen met de alom bekende Calmare Haarhersteller. Door de jaren heen is dit product qua inhoud minimaal veranderd. Maar wij als merk zijn dit zeker wel! 

In de loop der tijd hebben wij ons assortiment uitgebreid met nog meer verzorging, styling, verf- en permanentartikelen. Ook is onze huisstijl met de tijd meegegaan en staan onze producten door de hedendaagse no-nonsense uitstraling in iedere salon prachtig.