Waar Finish Spray al niet goed voor is!

Waar Finish Spray al niet goed voor is!

Even geen blog over haar, maar eentje met handige tips over haarlak gebruiken. Want, daar kun je dus veel meer mee dan alleen het haar fixeren! 7 tips voor je op een rijtje!  

1. Panty

Een handige tip in deze feestelijke tijd, waarin vaker panty's worden gedragen. Zit er een beginnende ladder of gaatje in je panty en geen nieuwe binnen handbereik? Spray er wat finish spray op om te voorkomen dat het erger wordt.  

2. O jee, een vlek!

Een make up vlek, zo eentje waarvan je denk 'die gaat er nooit meer uit!'. We hebben gelezen dat haarlak ook dan helpt! Spray wat haarlak op de vlek en laat het 10 minuten intrekken. Verwijder daarna door voorzichtig met een sponsje te deppen, de vlek uit je kleding. Dit schijnt voor al je make up verrassend goed te werken! 

3. Stoffige outfit

Stof en pluisjes verwijder je heel makkelijk van je kleding door wat haarlak op een schone doek te sprayen en daar vervolgens mee over je kleding te wrijven. Al het stof en pluis plakt nu aan de doek in plaats van aan je kleding! 

4. Ontladen

In de winter heb je door de lage luchtvochtigheid vaak wat meer last van statische elektriciteit. Haarlak kan helpen! Spray met iets afstand wat haarlak op de binnenkant van het kledingstuk en het probleem is opgelost. Nog een voordeel, je krijgt ook geen schokken meer als je iets aanraakt! 

5. Quick dry

Nog snel even je nagels lakken vlak voor vertrek? Geen probleem! Je nagellak is sneller droog als je er wat haarlak op spuit en je vingertoppen daarna in koud water onderdompelt.  

6. Naald & draad

Soms zo'n gepriegel, het uiteinde van je garen door dat superkleine oog van de naald krijgen. Zit je draad net niet goed voor het gaatje, dan gaat ie 9 van de 10x de verkeerde kant op. Wat helpt is het draadje fixeren met wat haarlak en even laten drogen. Wedden dat het nu makkelijker gaat!  

7. Oke, toch 1 haartip dan...

En wel eentje voor je wenkbrauwhaartjes! Maak je wenkbrauwborstel eerst iets vochtig en spray er wat haarlak op. Borstel vervolgens je wenkbrauwen mooi in model en dat zullen ze de rest van de dag blijven! 

 

Bestel Calmare Cosmetics Finish Spray in de shop!

 


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.