Hair Essentials Tilly

Hair Essentials Tilly

Na Leonie's Essentials ben ik aan de beurt!
Bij ons in huis is Calmare bij iedereen geliefd. Het is fijn dat er een complete verzorging en styling lijn is, die aansluit bij ons type haar. Daarbij staat het gewoon super mooi in onze badkamer. Dankzij de literverpakking shampoo en conditioner blijft de douche mooi overzichtelijk en wordt er niet geknoeid. De mini’s vinden wij ook super handig op vakantie.
Krullen zoektocht.
Sinds ik bij Calmare werk is er een “haarwereld” voor mij opengegaan. Ik werk in de marketing/vormgeving en termen als 'curly girl' had ik bijvoorbeeld nog niet eerder gehoord. Ik heb golvend haar en was best benieuwd of ik natuurlijke krullen kon krijgen. Dit resulteerde in een aantal jaar verschillende producten en manieren uitproberen. De ene keer krult het beter dan de andere keer. Lees hieronder mijn favoriete Calmare producten die ik nu gebruik!
Shampoo.
De Daily Care & No Yellow shampoos gebruiken wij dagelijks. Ik masseer de shampoo in met een borstel en spoel het goed uit. De No Yellow gebruik ik af en toe, zodat de highlights mooi assig blijven.
Verzorging.
Als ik mijn haar niet goed verzorg is het snel droog en stro-achtig. Na het douchen doe ik wat Haarhersteller in de punten en laat het goed intrekken als het nat is. Wanneer mijn haar helemaal is opgedroogd gebruik ik deze fijne Argan Oil Treatment. Ik heb er altijd eentje bij me om pluizig haar weg te werken. Hij ruikt lekker en verzwaart mijn haar niet.
Stylen met krultang.
Zo nu en dan gebruik ik een krultang om mijn haar te krullen. De Setting Spray en Styling Boost werken dan heel goed bij mijn haar. Door de spray blijft de krul goed zitten! Het volumepoeder geeft bovenop een mooie boost. Dankzij deze gouden combinatie blijven de gemaakte krullen een tijd zitten.
Voor hem.
Mijn man kan niet meer zonder de Clay Wax. Dit is het enige stylingproduct dat hij gebruikt en is perfect voor zijn haartype. Zijn haar is wat dunner en stijl, door de wax blijft het mooi in model.
Mijn krullen zoektocht is zeker nog niet voorbij. Maar de producten van Calmare zijn in ieder geval wel favoriet om te gebruiken! 
Groetjes Tilly

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.